Μούρτος: «Η εικόνα στην Ρόδο δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητα που διαθέτουμε»

Gazzetta team
Μούρτος: «Η εικόνα στην Ρόδο δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητα που διαθέτουμε»

bet365

Η Λάρισα θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ (9/12, 20:00) σε εξ αναβολής αγώνα για την 4η αγωνιστική και ο Σπύρος Μούρτος εξήγησε πως το ζητούμενο για τους Θεσσαλούςς είναι να δείξουν καλύτερη εικόνα σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα με τον Κολοσσό.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο esake.gr

«Καλησπέρα σας,

Το παιχνίδι στη Ρόδο με αντίπαλο τον Κολοσσό ανήκει στο παρελθόν και είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε το υπόλοιπο πρόγραμμα της Basket League

Την ομάδα δεν μπόρεσα να την βοηθήσω ιδιαίτερα (σ.σ. μόλις 2΄) στο εκτός έδρας ματς της έκτης αγωνιστικής, διότι αντιμετώπισα ένα ζήτημα τραυματισμού το οποίο λύθηκε με τη συμβολή των ιατρών και τους ευχαριστώ ιδιαιτέρως.

Η εξ αναβολής «μάχη» με τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στα πλαίσια της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος είναι μπροστά μας, και εμείς καλούμαστε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μέσα στο παρκέ, διότι απέναντι στον Κολοσσό δεν φανήκαμε ανταγωνιστικοί.

Η εικόνα αυτή δεν αντικατοπτρίζεται στην ποιότητα που διαθέτουμε στο δυναμικό μας και μέρα με τη μέρα επιθυμούμε να πλησιάζουμε στα στάνταρ που έχουμε θέσει με το τεχνικό επιτελείο.

Θα παίξουμε με ένα σύνολο που το γνωρίζουμε από την αναμέτρηση του κυπέλλου, σε μία εβδομάδα που θα κλείσει με το ματς απέναντι στον Ιωνικό μέσα στην έδρα μας.

Οι απαιτήσεις του προγράμματος είναι πολλές, όμως είμαστε αισιόδοξοι ότι θα αντεπεξέλθουμε, φέρνοντας τα καλύτερα αποτελέσματα για την ομάδα και τον κόσμο μας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα