Καμπερίδης: «Να πιστοποιήσουμε την πρόοδό μας»

Gazzetta team
Καμπερίδης: «Να πιστοποιήσουμε την πρόοδό μας»

bet365

Ο Άρης αντιμετωπίζει (9/12, 15:00) εκτός έδρας το Λαύριο στο εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 3η αγωνιστική και ο Σάββας Καμπερίδης περιμένει από την ομάδα του να πιστοποιήσει την αγωνιστική άνοδό της.

Οι «κίτρινοι» ολοκλήρωσαν χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους καθώς άπαντες συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή με την ελπίδα ότι θα έρθει μια εκτός έδρας νίκη έπειτα από περίπου δύο χρόνια. Η τελευταία εκτός έδρας επιτυχία ήταν αυτή απέναντι στο Ρέθυμνο τον Ιανουάριο του 2019!

«Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ήταν για εμάς η αφετηρία μιας σειράς αγώνων, σε εντελώς διαφορετικό μοτίβο απ' αυτό που κινείται το πρωτάθλημα έως τώρα, καθώς καλούμαστε να ανταποκριθούμε σε διπλά, και μάλιστα, εκτός έδρας παιχνίδια για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Ο επόμενος αντίπαλος, το Λαύριο, είναι μια ομάδα με ενθουσιασμό, αθλητικότητα, η οποία αν καταφέρει να επιβάλλει το ρυθμό της, είναι εξαιρετικά επικίνδυνη. Απόδειξη η σπουδαία νίκη, που πέτυχε το περασμένο Σάββατο απέναντι στο Περιστέρι.

Εμείς, μετά τη σημαντική νίκη επί του Προμηθέα, θέλουμε να παρουσιάσουμε ανάλογη ανταγωνιστική εικόνα, η οποία θα πιστοποιεί την αγωνιστική μας πρόοδο και θα δώσει κουράγιο και αισιοδοξία για τη συνέχεια του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί», δήλωσε ο Σάββας Καμπερίδης στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης.
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα