Μέξας: «Νιώθουμε αδικημένοι, θεωρούμε ότι ο Ζήσης είχε επαφή με τον Λοβ»

Μέξας: «Νιώθουμε αδικημένοι, θεωρούμε ότι ο Ζήσης είχε επαφή με τον Λοβ»

bet365

Στη φάση του Ζερμέιν Λοβ με τον Νίκο Ζήση στάθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Μέξας, δηλώνοντας πως η ομάδα του αισθάνεται αδικημένη.

Ο Κώστας Μέξας φώναξε αρκετές φορές μέσα στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. Κάποιες στους παίκτες και αρκετές στους τρεις διαιτητές.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ στάθηκε στη φάση με το τρίποντο του Ζερμέιν Λοβ.

«Νιώθουμε αδικησμένοι, θεωρούμε οτι ο Ζήσης είχε επαφή με τον Λοβ, μπορούσε να δοθεί μία βολή και να πάμε στην παράταση. Επίσης, ζητήσαμε από τους διαιτητές να δούνε τον χρόνο για την τελευταία επίθεση. Πιστεύουμε οτι ήταν παραπάνω από το 0.9 που δόθηκε. Έχουμε δει να γινονται πράματα και θάματα σε ενάμισι δευτερόλεπτο», τόνισε ο Μέξας.

Και συνέχισε: «Εκαναν λάθος οι διαιτητές, συμβαίνουν τα λάθη. Όσο για τη φαση που άλλαξε η απόφαση, ήταν σωστή. Αφού πήγανε στο Instant, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Οταν πάει το ματς σε λεεπτομέρειες, σου φταίει το παραμικρό. Το ίδιο θα έκανε η ΑΕΚ, αν έχανε. Θέλουμε πιο δίκαιη αντιμετώπιση».

Ο Μέξας αναφέρθηκε και στον Ματσιούλις: «Κρίθηκε στα δύο μεγάλα σουτ του Ματσιούλις. Θέλει καρδιά για να το κάνεις, ειδικά το δεύτερο σουτ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα