Παπαθεοδώρου: «Αν βρούμε παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Σλότερ...» (vid)

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Παπαθεοδώρου: «Αν βρούμε παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Σλότερ...» (vid)

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στον πιθανό αντικαταστάτη του Μάρκους Σλότερ, ενώ μίλησε και για τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Η νίκη ήρθε στο Αγρίνιο. Με τον τρόπο που ήθελε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Εμφατικά και πειστικά. Το μυαλό του, ωστόσο, βρίσκεται στο κενό που έχει αφήσει ο τραυματισμός του Μάρκους Σλότερ.

«Κάναμε μια καλή εμφάνιση και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε σωστή προσέγγιση. Γυρίσαμε καλά τη μπάλα στην επίθεση. είχαμε καλές συνεργασίες και ελέγξαμε τα βασικά ατού του Μεσολογγίου. Δεν έκανε τυχαία 3 νίκες, αλλά εμείς είχαμε σοβαρό πρόσωπο από την αρχή. Παίξαμε στα όριά μας στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο παρά τη διάθεση που είχαμε η ποιότητα έπεσε και το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο στο δεύτερο ημίχρονο. Η ελληνική λίγκα είναι σκληρή και όποιος δεν μπαίνει συγκεντρωμένος θα έχει προβλήματα», εξήγησε ο Παπαθεοδώρου.

Και συνέχισε αναφορικά με τη διακοπή του πρωταθλήματος και το BCL: «Υπάρχει μια διακοπή 2 εβδομάδων που δεν είναι καλή συγκυρία γιατί έχουμε διεθνείς και θα βγούμε εκτός ρυθμού. Στην επιστροφή έχουμε σκληρό και απαιτητικό πρόγραμμα και θα πρέπει να συνεχίσουμε με την απουσία ενός κομβικού παίκτη όπως ο Σλότερ.

Ισχύει για όλες τις ομάδες. Δεν έχουμε πολλές επιλογές. Έχουμε όμως ένα βασικό κορμό παικτών από πέρυσι έχουμε και μια εμπειρία που θα μας βοηθήσει στην επανέναρξη να επιστρέψουμε στο ρυθμό που θέλουμε».

«Στα χαρακτηριστικά του Σλότερ»

Η... καυτή πατάτα είναι αν η ΑΕΚ θα κινηθεί για τον αντικαταστάτη του Αμερικανού σέντερ. Ιδού τι είπε ο προπονητής της «Βασίλισσας»: «Αν είναι να πάρουμε έναν παίκτη με άλλα χαρακτηριστικά δεν θα μας βοηθήσει σε κάτι. Έχουμε ένα πολύ καλά δομημένο ρόστερ και μας λείπουν τα χαρακτηριστικά του Σλότερ. Αν βρούμε παίκτη με τα χαρακτηριστικά του θα προχωρήσουμε σε απόκτηση. Αν όχι θα προχωρήσουμε εκ των έσω σε λύση».

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

BASKET LEAGUE NEWS FEED