Σερέλης: «Είμαστε επηρεασμένοι από αυτό που έχουμε περάσει»

Gazzetta team
Σερέλης: «Είμαστε επηρεασμένοι από αυτό που έχουμε περάσει»

bet365

Για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, το Λαύριο εμφανίστηκε στο γήπεδο για ένα ημίχρονο και ο Χρήστος Σερέλης αναφέρθηκε στις δυσκολίες που καλείται να ξεπεράσει η ομάδα του.

Ο προπονητής του Λαυρίου υποστήριξε ότι… «η εικόνα μας ήταν ίδια μ’ αυτή που είχαμε στη Ρόδο. Δηλαδή, ένα καλό πρώτο ημίχρονο και δίχως φρεσκάδα και ένταση στο παιχνίδι μας στο δεύτερο ημίχρονο. Είμαστε επηρεασμένοι από πού έχουμε περάσει αλλά πρέπει να το ξεπεράσουμε. Ελπίζω να περάσει γρήγορα αυτό που ζούμε και αναφέρομαι κυρίως σε συνανθρώπους μας οι οποίοι αντιμετωπίζουν μεγαλύτερα προβλήματα».

Ο Χρήστος Σερέλης αναφέρθηκε και στην εξαιρετική φιλοξενία του ΠΑΟΚ, ενώ ρωτήθηκε για τον Σον Έβανς ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες ώρες. «Μας λείπει παίκτης στη θέση του και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει καθώς το πρόβλημά μας είναι στο σύνολο και όχι ατομικό», απάντησε και του ζητήθηκε να συγκρίνει τον ΠΑΟΚ του σημερινού (18/11) με αυτόν των φιλικών αγώνων. «Μας έδειξε αυτό που είχαμε δει και το καλοκαίρι. Μια ομάδα με έμπειρος παίκτες, αλλά και με υπερβολική πίεση. Δεν έχασε κάποιο παιχνίδι μέχρι τώρα που ήταν η καταστροφή του».
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα