ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Μούρτος: «Ματς - πρόκληση κόντρα στην ΑΕΚ»

Μούρτος: «Ματς - πρόκληση κόντρα στην ΑΕΚ»

Μούρτος: «Ματς - πρόκληση κόντρα στην ΑΕΚ»

Στις τάξεις της Λάρισας βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τεστ για τον κορονοϊό ώστε να δουν αν κι εφόσον μπορούν να παίξουν κόντρα στην ΑΕΚ ενώ ο Σπύρος Μούρτος έκανε λόγο για ένα ματς-πρόκληση.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο άσος των Θεσσαλών στο esake.gr

Η πρώτη αγωνιστική της Basket League για εμάς ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, διότι αντιμετωπίσαμε τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας, μία ομάδα που βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο, αλλά παραμένει η κορυφαία στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα στη συνέχεια τις Basket League είναι υψηλών απαιτήσεων, καθώς παίζουμε μέσα στην έδρα ενός διψασμένου συνόλου, που επιθυμεί να φτάσει μακριά σε Ελλάδα και Ευρώπη. Για εμάς είναι ένα ματς πρόκληση, θα παλέψουμε μέσα στο παρκέ για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, όπως συνέβη και την προηγούμενη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ.

Η αλήθεια είναι ότι από τη διεξαγωγή των πρώτων παιχνιδιών θεωρώ ότι θα βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα για τους τομείς που θέλουμε βελτίωση.

Ο προπονητής φανερώνει πίστη στις δυνατότητες μας και εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να τον δικαιώσουμε, τόσο με τις εμφανίσεις μας, όσο και με τα αποτελέσματα τα οποία θα πάρουμε και θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε στους στόχους μας».