Άρης: Η επαφή με Λυκογιάννη θα κρίνει το μέλλον του Καμπερίδη

Άρης: Η επαφή με Λυκογιάννη θα κρίνει το μέλλον του Καμπερίδη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Η επαφή με Λυκογιάννη θα κρίνει το μέλλον του Καμπερίδη

bet365

Στον Άρη προσανατολίζονται στη σκέψη αντικατάστασης του Σάββα Καμπερίδη το μέλλον του οποίου θα εξαρτηθεί από την επαφή που προβλέπεται να έχουν οι «κίτρινοι» με τον Άρη Λυκογιάννη.
Στις τάξεις του Άρη υπάρχει ανοιχτή αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Σάββα Καμπερίδη λόγω των εμφανίσεων της ομάδας αλλά και της αγωνιστικής κατάστασης (κυρίως) των ξένων παικτών. Μάλιστα, το μέλλον του 44χρονου τεχνικού στον πάγκο της ομάδας θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα των επαφών που θα έχουν οι Θεσσαλονικείς με άλλους τεχνικούς και κυρίως με τον Άρη Λυκογιάννη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός της ημέρας προβλέπεται να υπάρξει επικοινωνία μαζί του κι εκεί θα διαπιστωθεί αν υφίστανται οι προϋποθέσεις συνεργασίας. Αυτές δεν έχουν να κάνουν μόνο με τον οικονομικό παράγοντα, όσο και με τη δυνατότητα που θα δοθεί για τυχόν αλλαγές στην ομάδα, αλλά και τις γενικότερες συνθήκες στην ομάδα.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

BASKET LEAGUE NEWS FEED