Άρης: Εκτός ο Σταμάτης ενόψει Ηρακλή, εξαιρετικά αμφίβολος ο Φλιώνης

Gazzetta team
Άρης: Εκτός ο Σταμάτης ενόψει Ηρακλή, εξαιρετικά αμφίβολος ο Φλιώνης

bet365

Σοβαροί αποδείχθηκαν οι τραυματισμοί των Δημήτρη Σταμάτη, Δημήτρη Φλιώνη καθώς ο πρώτος δεν υπολογίζεται για τον αγώνα (31/10) με τον Ηρακλή στο Nick Galis Hall ενώ ο δεύτερος έχει ελάχιστες πιθανότητες.

Οι δύο γκαρντ τραυματίστηκαν στη διάρκεια της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος και στην ήττα από το Μεσολόγγι. Αμφότεροι υποβλήθηκαν σε μαγνητική τομογραφία, απουσίασαν από την προπόνηση και όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Άρης… «ο Δημήτρης Σταμάτης έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό του δεξιού ποδιού, από τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση με το Μεσολόγγι. Ο 24χρονος πλέι μέικερ δεν θα προλάβει τον αγώνα με τον συμπολίτη. Ο Δημήτρης Φλιώνης ταλαιπωρείται από θλάση στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού, σύμφωνα με την μαγνητική που έκανε κι αυτός χθες (25/10) και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί μέσα στην εβδομάδα. Και οι δύο παίκτες έχουν αρχίσει θεραπείες και ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Το σημερινό (25/10) πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση, με τη χρήση video. Επί μιάμιση ώρα έγινε ανάλυση των λαθών στο ματς της πρεμιέρας και ο Σάββας Καμπερίδης έκανε τις απαραίτητες επισημάνσεις προς τους παίκτες. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο (27/10), με μια προπόνηση».
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα