Στον αέρα το Περιστερι - Κολοσσός λόγω έλλειψης... αεροπορικών εισιτηρίων

Gazzetta team
Στον αέρα το Περιστερι - Κολοσσός λόγω έλλειψης... αεροπορικών εισιτηρίων

bet365

Τα πάντα είναι... ανοικτά όσον αφορά το παιχνίδι μεταξύ Περιστερίου-Κολοσσού καθώς η αποστολή της ομάδας από τη Ρόδο δεν μπορεί να βρει αεροπορικά εισιτήρια για την Αθήνα!

Η αναβολή της πρώτης αγωνιστικής σε συνδυασμό με τις μειωμένες πτήσεις λόγω Covid-19 έχουν φέρει σε... αδιέξοδο την διεξαγωγή του αγώνα στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου»!

Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι η αποστολή του Κολοσσού δεν μπορεί να βρει αεροπορικά εισιτήρια προκειμένου να «πετάξει» την παραμονή (ή ακόμα και την προπαραμονή) του αγώνα για την Αθήνα.

Βέβαια οι Ροδίτες είχαν «βγάλει» κανονικά εισιτήρια για την πρεμιέρα της... περασμένης εβδομάδας ωστόσο υπήρξε αναβολή την πρώτη αγωνιστική.

Οι άνθρωποι της ομάδας προσπάθησαν αμέσως να κλείσουν αεροπορικά για την Παρασκευή 23/10 αλλά μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν έχει καταστεί δυνατόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα