Άρης: Ψάχνει εκτός έδρας νίκη έπειτα από 21 μήνες!

Άρης: Ψάχνει εκτός έδρας νίκη έπειτα από 21 μήνες!

Gazzetta team
Άρης: Ψάχνει εκτός έδρας νίκη έπειτα από 21 μήνες!

bet365

Στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον νεοφώτιστο Χαρίλαο Τρικούπη στο Μεσολόγγι αναζητώντας εκτός έδρας νίκη μετά από 21 μήνες!

Το διάστημα που μεσολάβησε από την τελευταία εκτός έδρας νίκη των «κίτρινων» στο Πρωτάθλημα ουσιαστικά καλύπτει μιάμιση αγωνιστική σεζόν. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι η τελευταία φορά που ο Άρης κέρδισε σε εκτός έδρας ματς ήταν στις 12 Ιανουαρίου του 2019, απέναντι στο Ρέθυμνο με 74-76. Εκ τότε, ακολούθησαν 14 εκτός έδρας αναμετρήσεις, στην πλειοψηφία αυτών μάλιστα οι Θεσσαλονικείς (όχι μόνο) δεν πήραν ροζ φύλλο αγώνα, αλλά στα περισσότερα παιχνίδια δεν είχαν ανταγωνιστική παρουσία.

Για την ακρίβεια, ο μέσος όρος διαφοράς πόντων (σ’ αυτές τις 14 ήττες) είναι οι 15 πόντοι. Αυτή η αναποτελεσματικότητα, προφανώς έπαιξε ρόλο στην πορεία που πραγματοποίησαν στις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους. Αν επίσης συμπεριλάβει κανείς και τον έναν εκτός έδρας αγώνα για τον θεσμό του Κυπέλλου (δηλαδή την ήττα από τον Ιωνικό 1965), το αρνητικό ρεκόρ των διαδοχικών ηττών φτάνει στις 15!

Αν φέτος θα αλλάξει κάτι, ως ένα βαθμό θα φανεί στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος όπου η ομάδα του Σάββα Καμπερίδη θα αντιμετωπίσει τον νεοφώτιστο Χαρίλαο Τρικούπης στο Μεσολόγγι. Οι «κίτρινοι» είτε θα σταματήσουν αυτό το αρνητικό σερί ή θα το διευρύνουν ακόμη περισσότερο.
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα