Άρης: Το ντεμπούτο του Λιτλ και η ικανοποίηση του Καμπερίδη

Gazzetta team
Άρης: Το ντεμπούτο του Λιτλ και η ικανοποίηση του Καμπερίδη

bet365

Ο Μάριο Λιτλ αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Άρη στο φιλικό παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Nick Galis Hall.

Οι δύο ομάδες δεν θέλησαν να κοινοποιήσουν το σκορ της φιλικής αναμέτρησης η οποία κράτησε 45 αγωνιστικά λεπτά. Το νέο πρόσωπο για τον Άρη ήταν ο Μάριο Λιτλ καθώς αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα της ομάδας κι έδειξε σε καλή αγωνιστική κατάσταση βάσει της πολύμηνης απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους.

Μετά το παιχνίδι ο Σάββας Καμπερίδης στάθηκε στη νοοτροπία των παικτών του καθώς δήλωσε στο www.arisbc.gr... «μετά την αναβολή του πρωταθλήματος, ήταν ένα φιλικό, που έπρεπε να παίξουμε αναγκαστικά. Ήταν δύσκολο από την αρχή και το ξέραμε, να έχουν οι παίκτες τη σωστή νοοτροπία και προσέγγιση και γι' αυτό η ομάδα είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Ένα θετικό ήταν, ότι μέσα απ' αυτό το φιλικό, μπορέσαμε να πάρουμε μια εικόνα από τον Mario Little και ο ίδιος να μπει σε έναν ρυθμό, τον οποίον δεν είχε το τελευταίο διάστημα. Επίσης, αρκετά ευχάριστη είναι η παρουσία και η εικόνα των νέων παικτών, που χρησιμοποιήθηκαν. Αυτό που ζητάμε απ' αυτούς καθημερινά στην προπόνηση, κατάφεραν να το εκφράσουν και σ' ένα παιχνίδι, απέναντι σ' έναν τόσο καλό αντίπαλο. Θα πρέπει να καταφέρουμε να μπούμε στη διαδικασία της συγκέντρωσης από τη Δευτέρα (19/10), ώστε να παρουσιαστούμε, όπως πρέπει στον αγώνα του Σαββάτου (24/10), ελπίζοντας ότι θα ξεκινήσει επιτέλους το πρωτάθλημα, γιατί και οι παίκτες δείχνουν να κουράζονται πνευματικά από τις συνεχείς αναβολές».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα