Άρης: Ο Ντεκόζι ζήτησε δεύτερη ευκαιρία

Άρης: Ο Ντεκόζι ζήτησε δεύτερη ευκαιρία

Άρης: Ο Ντεκόζι ζήτησε δεύτερη ευκαιρία

bet365

Ο Κουίντον Ντεκόζι γνωρίζει ότι είναι στην πόρτα της εξόδου του Άρη αλλά ζήτησε από τον Σάββα Καμπερίδη να του δώσει μία ακόμη ευκαιρία.

Ο Αμερικανός δεν έχει ικανοποιήσει με την αγωνιστική παρουσία του και ήδη εκφράστηκε από τον Άρη η πρόθεση αντικατάστασής του. Προς αυτήν την κατεύθυνση οι «κίτρινοι» προχώρησαν σε επαφές με τον ατζέντη του Μάριο Λιτλ σε μια κίνηση η οποία εμπεριέχει υψηλό ρίσκο δεδομένου του ότι το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του 33χρονου Αμερικανού ήταν πριν από εννιά μήνες. Στις συζητήσεις μεταξύ της διοίκησης της ΚΑΕ με τον Σάββα Καμπερίδη, ο τεχνικός του Άρη στάθηκε υπέρ της προσθήκης του Λιτλ με την παράλληλη παρουσία του Κουίντον Ντεκόζι, συνυπολογίζοντας προφανώς το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί ο παίκτης για να φτάσει στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο. Εξάλλου, η αποχή από επίσημους αγώνες για εννιά μήνες δεν είναι δα μικρό διάστημα.

Η τελική απόφαση ανήκει στα μέλη της διοίκησης τα οποία προφανώς θα συνυπολογίσουν και τον οικονομικό παράγοντα. Πάντως, ο Ντεκόζι ζήτησε από τον Σάββα Καμπερίδη να του δώσει μια ακόμη ευκαιρία με τη δέσμευση ότι θα παρουσιαστεί καλύτερος.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα