ΚΑΕ Άρης: «Η ΚΑΕ Άρης ήταν και είναι υπέρμαχος της κεντρικής διαχείρισης»

ΚΑΕ Άρης: «Η ΚΑΕ Άρης ήταν και είναι υπέρμαχος της κεντρικής διαχείρισης»

Gazzetta team
ΚΑΕ Άρης: «Η ΚΑΕ Άρης ήταν και είναι υπέρμαχος της κεντρικής διαχείρισης»

bet365

Με ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ Άρης τοποθετήθηκε επί της αλλαγής στάσης της στο ζήτημα διάθεσης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και της απόφασής της να ενταχθεί στην κεντρική συμφωνία.

Κατόπιν έντονων διαβουλεύσεων στη διάρκεια της ημέρας, η ΚΑΕ Άρης θα είναι στην κεντρική τηλεοπτική συμφωνία. Έως ότου φθάσει η υπόθεση σε καταληκτικό στάδιο, προηγήθηκαν πολλά επεισόδια. Από την άρνηση των «κίτρινων» να δεχθούν τον τρόπο διανομής των χρημάτων του τηλεοπτικού συμβολαίου, το οριστικό «όχι» που διαφάνηκε το μεσημέρι έως και την αλλαγή πλεύσης που δρομολογήθηκε νωρίς το απόγευμα και οδήγησε στην τελική συμφωνία.

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ Άρης εξήγησε τους λόγους της αλλαγής των δεδομένων. «Μετά την αποδοχή, από πλευράς του Ε.Σ.Α.Κ.Ε., του πάγιου αιτήματος της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, να προστεθεί το κριτήριο της τηλεθέασης στα ήδη υπάρχοντα και λειτουργώντας με γνώμονα το γενικότερο συμφέρον της Basket League, ανακοινώνουμε ότι η ομάδα μας εντάσσεται στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων για το πρωτάθλημα.

Από τη στιγμή που το συγκεκριμένο αίτημα έγινε αποδεκτό, η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, η οποία ήταν και είναι υπέρμαχος της κεντρικής διαχείρισης, μένοντας πιστή εδώ και χρόνια στο συγκεκριμένο γκρουπ ομάδων, συναίνεσε στο να διεξαχθεί το πρωτάθλημα της Basket League, κάτω από κοινή τηλεοπτική «στέγη» για όλες τις ομάδες».
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα