Πανιώνιος: «Πετάει» το μπαλάκι στην ΕΕΑ για την αποχώρηση από την Basket League

Gazzetta team
Πανιώνιος: «Πετάει» το μπαλάκι στην ΕΕΑ για την αποχώρηση από την Basket League

bet365

Ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος έστειλε επιστολή στον ΕΣΑΚΕ, στην οποία αναφέρει ότι δεν φεύγει από την Basket League, μέχρι να αποφανθεί η ΕΕΑ.

Την Τρίτη (29/09) ο πρόεδρος της ΚΑΕ Πανιώνιος δήλωσε δημόσια, μέσω γραπτής του δήλωσης, πως η ομάδα τίθεται εκτός Basket League, αφού ο υποψήφιος επενδυτής απέσυρε το ενδιαφέρον του και ο ίδιος δεν είναι πρόθυμος να τη χρηματοδοτήσει.

Ωστόσο, τώρα δείχνει να αρνείται να πάρει την απόφαση περί αποχώρησης των «κυανέρυθρων» από την πρώτη κατηγορία και «πέταξε» το μπαλάκι στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ώστε να αποφανθεί εκείνη αν δεν πληροί τις προϋποθέσεις.

Στον Πανιώνιο μοιάζουν να είναι ενοχλημένοι με την ΕΕΑ, καθώς υποστηρίζουν πως έδωσε άδεια σε άλλες ΚΑΕ που είχαν πρόβλημα με το φάκελό τους.

Αναλυτικά

«Αγαπητοί,

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τα στενά χρονικά περιθώρια μεταξύ της διαδικασίας αδειοδότησης και της έναρξης πρωταθλήματος , αλλά και την αναστάτωση που προκαλούμε αυτή την στιγμή.

Δυστυχώς δεν μπορούμε σήμερα να υποβάλλουμε προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κανένα καινούργιο δικαιολογητικό.

Ταυτοχρόνως, χωρίς αρνητική εισήγηση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και χωρίς προηγούμενη απόφαση είτε Γ.Σ μετοχών η Δ.Σ δεν μπορώ να λάβω απόφαση περί μη συμμετοχής μας στο πρωτάθλημα.

Με εκτίμηση

Γιώργος Χριστοδουλόπουλος

Προέδρος ΚΑΕ Πανιώνιος».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα