Αγραβάνης: «Περήφανος που κατακτώ τίτλο στον Προμηθέα και γράφω ιστορία» (vid)

Αγραβάνης: «Περήφανος που κατακτώ τίτλο στον Προμηθέα και γράφω ιστορία» (vid)

Gazzetta team
Αγραβάνης: «Περήφανος που κατακτώ τίτλο στον Προμηθέα και γράφω ιστορία» (vid)

bet365

Ο Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε για την κατάκτηση του Super Cup, με τον ίδιο να σηκώνει το τρόπαιο ως ο αρχηγός της ομάδας.

Μετά το τέλος του αγώνα και τη μεγάλη νίκη του Προμηθέα, είπε ότι «ήταν απόλυτη δικαίωση και για μένα, για τον coach, για όλους όσους προσπαθούν όλα αυτά τα χρόνια για να πάρει η ομάδα τον πρώτο της τίτλο. Εγώ το πίστευα πολύ ότι θα πάρουμε φέτος τίτλο, το είχα πει στην ομάδα, ήθελα να μείνω για να πάρω τίτλο. Δεν σου χαρίζεται τίποτα στην ζωή, πρέπει να προσπαθήσεις πάρα πολύ για να κατακτήσεις κάτι και εγώ είμαι περήφανος που με τον Προμηθέα κατακτώ τον πρώτο μου τίτλο και γράφω ιστορία για την Πάτρα και τον Προμηθέα για τον πρώτο του τίτλο.»

Για το ματς ανέφερε ότι «δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι. Είχαν κλείσει τους χώρους, τόσο σε εμένα, όσο και στον Χάρη όμως βρέθηκαν παιδιά που έκαναν καταπληκτικό ματς, όπως ο Αγκμπελίς, ο Μίλερ που μας κουβάλησε στο τέλος και έβαλε τα κρίσιμα σουτ. Όλο αυτό είναι ομαδική δουλειά. Όλα τα παιδιά παίζαμε σαν ένα.»

Όσο για τη συνέχεια; «Μπορεί να μας υποτιμούν αρκετά, ότι απλά θα παίξουμε στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο αλλά έχουμε δείξει από πέρυσι και πρόπερσι ότι διεκδικούμε τα παιχνίδια. Φέτος θέλαμε εναν τιτλο, τα καταφέραμε και πλέον έχουμε το κύπελλο το πρωτάθλημα και το EuroCup για να τα διεκδικήσουμε. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κατακτήσουμε ότι ακόμα μπορούμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα