Σαλούστρος: «Παίξαμε όμορφο μπάσκετ, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά» (vid)

Gazzetta team
Σαλούστρος: «Παίξαμε όμορφο μπάσκετ, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά» (vid)

bet365

Ο Χρήστος Σαλούστρος μίλησε για τα στοιχεία που του άρεσαν από το Περιστέρι και τόνισε πως είναι απλά μια μεγάλη νίκη αυτή επί του Παναθηναϊκού και τίποτα παραπάνω.

Ο 30χρονος φόργουορντ είπε στη Συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με το «τριφύλλι»: «Να έχουμε καλή χρονιά και σεζόν με υγεία, μακριά από τραυματισμούς και κορονοϊούς. Πήραμε μια καθαρή και δίκαιη νίκη. Παίξαμε για μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού πολύ όμορφο μπάσκετ. Θεωρώ πως περιορίσαμε τον Παναθηναϊκό, παρόλο που σκόραρε 82 πόντους. Επιθετικά ήμασταν φανταστικοί. Βάλαμε πολλά κρίσιμα σουτ, δείξαμε ότι έχουμε ποιότητα και ότι αυτή η ομάδα μπορεί να καταφέρει πολλά.

Θεωρώ ότι τα παιδιά που έχουν έρθει (ξένοι) ξέρουν την ελληνική πραγματικότητα. Ο Τζόουνς είναι για τρίτη φορά σε ελληνική ομάδα, ο Πέτεγουεϊ για δεύτερη και στην Ευρώπη έχει κάνει το όνομά του. Υπάρχει ένα μείγμα πολύ καλών χαρακτήρων, που είναι πολύ βασικό και δένεις έξω από το γήπεδο, αλλά και μέσα σε αυτό. Είναι σίγουρα νωρίς. Είναι μια μεγάλη νίκη. Δεν βάζουμε ούτε ταμπέλες ούτε τίποτα. Παίζουμε αύριο έναν τελικό σε ένα νεοσύστατο θεσμό. Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε και απλά προχωράμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα