Φλιώνης: «Έχουμε αναλάβει μια πρόκληση σαν ομάδα»

Φλιώνης: «Έχουμε αναλάβει μια πρόκληση σαν ομάδα»

Gazzetta team
Φλιώνης: «Έχουμε αναλάβει μια πρόκληση σαν ομάδα»

bet365

Ο Δημήτρης Φλιώνης σχολίασε την παραμονή του στον Άρη και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν οι άνθρωποι της ομάδας.

«Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στον Άρη. Νιώθω την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η ομάδα και οι προπονητές στον νέο μου ρόλο. Έχουμε αναλάβει μια πρόκληση σαν ομάδα. Θεωρώ ότι κάναμε μια καλή ομάδα, έχει χημεία και ποιότητα και παρότι θα είναι δύσκολη χρονιά για όλες τις ομάδες απ’ όλες τις απόψεις, ελπίζουμε να τα καταφέρουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας», είπε αρχικά στη Media Day και ρωτήθηκε για το αν ο καινούργιος ρόλος έχει να κάνει με το γεγονός ότι πλέον είναι ο αρχηγός της ομάδας.

«Είμαι πολύ χρονιά στον Άρη, έχω χάσει το μέτρημα, έχω δει πολλά και νιώθω πολύ χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν οι άνθρωποι της ομάδας» απάντησε.

Για το αν ο καινούργιος ρόλος του έπαιξε ρόλο στην απόφαση παραμονής του στην ομάδα, είπε: «Έπαιξε ρόλο. Για άλλη μια χρονιά που παρέμεινα στην ομάδα έπειτα από ένα δύσκολο καλοκαίρι με τα προβλήματα και τις δυσκολίες σε όλους τους τομείς. Γίνεται μια προσπάθεια που θέλει διάρκεια και αρκετό μόχθο απ’ όλους μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα