ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Μέξας: «Έχουμε δρόμο μέχρι να παρουσιάσουμε αυτό που θέλουμε»

Μέξας: «Έχουμε δρόμο μέχρι να παρουσιάσουμε αυτό που θέλουμε»

Μέξας: «Έχουμε δρόμο μέχρι να παρουσιάσουμε αυτό που θέλουμε»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε μετά το φιλικό που έδωσε η ομάδα του με τον Προμηθέα. 

Το τελικό σκορ 96-93 κι η ήττα από τον Προμηθέα είναι το τελευταίο που απασχολεί τον Κώστα Μέξα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά την ολοκλήρωση της φιλικής αναμέτρησης στην Πάτρα μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας.

Ο Μέξας είπε πως, «Ήταν ένα πολύ χρήσιμο παιχνίδι προετοιμασίας για μας. Μας αφήνει πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα και στις δύο πλευρές του παρκέ, για τα πράγματα στα οποία πρέπει να εστιάσουμε πηγαίνοντας προς την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας. Πρέπει να δούμε πως ξεκινάμε την προσέγγιση μας στο παιχνίδι αμυντικά, αλλά και στο πως θα λειτουργήσουμε καλύτερα στην επίθεση σε συνθήκες μεγάλης πίεσης των αντιπάλων, όπως συνέβη σήμερα στο τελείωμα του παιχνιδιού, όπου ο Προμηθέας με την άμυνά του, μας οδήγησε σε λάθη που τα πληρώσαμε. Στο αμυντικό κομμάτι δεν είχαμε την συγκέντρωση να αμυνθούμε σωστά σε αυτά που μας έβαλε ο Προμηθέας και γύρισε το ματς.

Με αυτά τα τρία ματς σε Αθήνα και Πάτρα, η ομάδα έχει κάνει βήματα προόδου, αλλά θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι έχουμε δρόμο μέχρι να παρουσιάσουμε στο παρκέ αυτό που πραγματικά μπορούμε και θέλουμε. Με την επάνοδο και των τραυματιών θα μπορέσουμε να δουλέψουμε όλοι μαζί και να ετοιμαστούμε καλύτερα για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Στόχος είναι να είμαστε στο καλύτερο δυνατό σημείο για τα δεδομένα της εποχής».