ΠΑΟΚ: Αναχώρησε για Αθήνα με απουσίες

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Αναχώρησε για Αθήνα με απουσίες

bet365

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε με απουσίες για την Αθήνα, όπου θα δώσει φιλικά.

Η μέρα ξεκίνησε από πολύ νωρίς για τον ΠΑΟΚ, καθώς πριν από την έναρξη της πρωινής προπόνησης, οι παίκτες και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας υποβλήθηκαν σε έλεγχο για την Covid-19, με τη βοήθεια του ειδικού συνεργείου της «Βιοϊατρικής» που βρέθηκε στο «PAOK Sports Arena».

Μετά την πρωινή προπόνηση η ομάδα αναχώρησε για την Αθήνα, ενόψει των τριών φιλικών αγώνων που θα δώσει τις επόμενες μέρες με αντιπάλους την ΑΕΚ (16/9-17:00, ΟΑΚΑ), το Λαύριο (17/9-18:00, Κ.Γ. Λαυρίου) και τον Προμηθέα Πάτρας (19/9-17:00, «Δημήτρης Τόφαλος»).

Την αποστολή της ομάδας δεν ακολούθησαν οι Δημήτρης Κακλαμανάκης και Άλαν Χέρντον, οι οποίοι θα παραμείνουν στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσουν το πρόγραμμα θεραπείας, αλλά και ο Αναγνώστης Παπασάβογλου, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο αριστερό του πόδι λίγο πριν το τέλος της προπόνησης (15/09).

Έτσι, ο Κώστας Μέξας θα έχει στη διάθεσή του τους: Μπο Μπιτς, Ζερμέιν Λοβ, Μάλκολμ Γκρίφιν, Γιώργο Τσαλμπούρη, Βαγγέλη Μαργαρίτη, Αντώνη Καραγιαννίδη, Κωνσταντίνο Ιατρίδη, Γιώργο Καμπερίδη, Νώντα Παπαντωνίου, Έλστον Τέρνερ, Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα