ΠΑΟΚ: Αγιασμός στην Πυλαία, θεραπεία ο Κακλαμανάκης

ΠΑΟΚ: Αγιασμός στην Πυλαία, θεραπεία ο Κακλαμανάκης

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Αγιασμός στην Πυλαία, θεραπεία ο Κακλαμανάκης

bet365

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε στο κλειστό της Πυλαίας τον αγιασμό ενόψει της νέας σεζόν ενώ την Τρίτη (15/9) η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για φιλικά ματς σε Αθήνα και Πάτρα.
Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ «η απογευματινή προπόνηση συνδυάστηκε με τον καθιερωμένο αγιασμό της ομάδας για την έναρξη της νέας σεζόν. Ο αγιασμός που ακολούθησε την προπόνηση της ομάδας, πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερες συνθήκες λόγω κορωνοϊου, αλλά με το ίδιο πάθος από τον Πατήρ Χρήστο, που ευλόγησε όλη την ομάδα του ΠΑΟΚ, ευχήθηκε σε όλους υγεία, μακριά από τραυματισμούς και κάθε επιτυχία στην νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Πατήρ Χρήστος πέτυχε με την 4η προσπάθεια το καθιερωμένο καλάθι μέσα σε χειροκροτήματα και αποχώρησε κρατώντας το εισιτήριο διαρκείας και στήριξης που όπως είπε, όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες πρέπει να πάρουν για να ενισχύσουν την προσπάθεια της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και σήμερα ο Άλαν Χέρντον, ενώ πρόγραμμα φυσιοθεραπείας είχε ο Δημήτρης Κακλαμανάκης.

Το πρωί της Τρίτης οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στο PAOK Sports Arena και αμέσως μετά η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα (αρχικά) και την Πάτρα, όπου είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν τρία φιλικά παιχνίδια με ΑΕΚ (16/9), Λαύριο (17/9) και Προμηθέα (19/9).»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα