ΠΑΟΚ: Ακυρώθηκε το φιλικό παιχνίδι με τη Λάρισα

ΠΑΟΚ: Ακυρώθηκε το φιλικό παιχνίδι με τη Λάρισα

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ακυρώθηκε το φιλικό παιχνίδι με τη Λάρισα

bet365

Κατόπιν αιτήματος της Λάρισας, ακυρώθηκε το φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη θεσσαλική ομάδα το οποίο είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή (11/9).

Ημέρα ξεκούρασης ήταν η σημερινή (8/9) για τους παίκτες του ΠΑΟΚ έπειτα από τα δύο δυνατά φιλικά παιχνίδια απέναντι σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Η επιστροφή στις προπονήσεις αναμένεται αύριο (9/9) με διαφοροποίηση του πλάνου προετοιμασίας καθώς ακυρώθηκε το φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ. Η ΚΑΕ ενημέρωσε σχετικά… «ο Κώστας Μέξας θα πρέπει να αναπροσαρμόσει και το πλάνο των προπονήσεων και της προετοιμασίας της ομάδας, μετά την ακύρωση του προγραμματισμένου για την Παρασκευή (11/9) φιλικού με τη Λάρισα και ύστερα από σχετικό αίτημα της Θεσσαλικής ομάδας».

Η ΚΑΕ ενημέρωσε ενόψει της αυριανής (9/9, 12:00) κλήρωσης της Basketleague ότι… «ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Αριστοτέλης Καρακούσης, ο σύμβουλος Θανάσης Χατζόπουλος και ο αθλητής μας Νώντας Παπαντωνίου θα εκπροσωπήσουν τον ΠΑΟΚ στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Basket League, η οποία θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τετάρτης (9/9 στις 12:00) στην Αθήνα».
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα