Ενίσχυση στο ιατρικό τιμ για τον Ιωνικό Νικαίας

Gazzetta team
Ενίσχυση στο ιατρικό τιμ για τον Ιωνικό Νικαίας

bet365

Ο Δρ Κλεομένης Παπανικολάου θα είναι ο γιατρός του Ιωνικού Νίκαιας για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά

«Ο IONIKOS BC HELLENIC COIN ανακοινώνει με μεγάλη χαρά πως ο Δρ Κλεομένης Παπανικολάου θα είναι ο γιατρός της ομάδας μας στη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Ο Δρ Παπανικολάου είναι Ορθοπεδικός Χειρουργός. Το 2011 μετέβη στη Γλασκώβη της Σκωτίας όπου και εργάστηκε σε όλο το φάσμα της Ορθοπεδικής Χειρουργικής και απέκτησε υποεξειδίκευση σε Ρομποτική Χειρουργική και Επεμβάσεις Καθοδηγούμενες από Ηλεκτρονικό Υπολογιστή, σε σύνθετες και δύσκολες παθήσεις γονατος, σε αρθροπλαστικές και αρθροσκοπήσεις.

Παρακολούθησε επίσης Μεταπτυχιακές Σπουδές σε Αρθροπλαστικές με Καθοδήγηση Υπολογιστή και Πιστοποιημένα Σεμινάρια Υπερήχων Μυοσκελετικού. Έχει συμμετοχή σε Επιστημονικές Έρευνες που έχουν παρουσιαστεί σε Συνέδρια της Ελλάδας και του Εξωτερικού και Διεθνείς Δημοσιεύσεις σε επιστημονικά ιατρικά περιοδικα. Είναι μέλος του Βρετανικού Ιατρικού Συλλόγου (GMC) και αλλων Ορθοπεδικών Συλλόγων.

Αξίζει να σημειώσουμε πως διατηρεί ιδιαίτερη σχέση με το μπάσκετ, καθώς ήταν αθλητής του Γ.Σ. Αμαρουσίου και μάλιστα είχε συμμετοχές με την Εθνική ομάδα Εφήβων και Παίδων». #IonikosBC #HellenicCoin #Welcome

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα