Παπανικολόπουλος: «Το βασικό είναι ότι ξαναγυρίσαμε στην αγωνιστική δράση»

Gazzetta team
Παπανικολόπουλος: «Το βασικό είναι ότι ξαναγυρίσαμε στην αγωνιστική δράση»

bet365

Ο προπονητής του Περιστερίου, Νίκος Παπανικολόπουλος εμφανίσθηκε αισιόδοξος μετά από τη φιλική νίκη της ομάδας του επί του Λαυρίου με 76-55 στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

«Το βασικό είναι ότι έπειτα από έξι μήνες και όλα αυτά που συνέβησαν ξαναγυρίσαμε σε αγωνιστική δράση, γιατί στην προπόνηση έχουμε ήδη γυρίσει», ήταν το πρώτο σχόλιο του τεχνικού των «κυανοκιτρίνων».

«Πρώτο φιλικό, πρώτη αγωνιστική δράση ύστερα από έξι μήνες. Προφανώς και υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε. Προφανώς και υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία πρέπει να κρατήσουμε», παρατήρησε ο Νίκος Παπανικολόπουλος και πρόσθεσε:

«Στο τέλος μιας δύσκολης προπονητικής εβδομάδας όπως ήταν η προηγούμενη νομίζω ότι το φιλικό ήταν ό,τι έπρεπε για συμπεράσματα και πλέον μπαίνουμε στην επόμενη εβδομάδα, όπου έχουμε περισσότερα φιλικά και πιο πολύ δουλειά στην τακτική».

Όσο για το αν έμεινε ευχαριστημένος από την πρώτη εικόνα της ομάδας του, σχολίασε: «Όλοι αυτή την χρονική περίοδο είναι ευχαριστημένοι σε όλες τις ομάδες σε όλο τον κόσμο! Το βασικό είναι πως η ατμόσφαιρα είναι καλή, τα παιδιά δουλεύουν σωστά και για το αποτέλεσμα θα το δούμε...».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα