Παναθηναϊκός: Εγκαινιάζει την... νέα «Λιμνοπούλα» στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Εγκαινιάζει την... νέα «Λιμνοπούλα» στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΟΚ!

bet365

Με τον πρωταθλητή Ελλάδος Παναθηναϊκό ως... υψηλό προσκεκλημένο γίνονται το Σάββατο (5/9) τα άτυπα εγκαίνια του ανακαινισμένου και υπερσύγχρονου κλειστού γηπέδου της Λιμνοπούλας στα Γιάννενα!

Σε ένα από τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν σε Basket League αλλά και Ευρωλίγκα ο ανανεωμένος Παναθηναϊκός του Γιώργου Βόβορα θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Σε ένα καλό τεστ για όλους. Τόσο για τις δύο ομάδες που έχουν διαφορετικούς στόχους στο πρωτάθλημα της ερχόμενης περιόδου, όσο και για το γήπεδο. Άλλωστε πρόκειται για το πρώτο... crash test στο Κλειστό Γυμναστήριο που όλους τους προηγούμενους μήνες ήταν ένα εργοτάξιο με στόχο το ολικό... λίφτινγκ!

Για ένα διάστημα 3 μηνών στο Κλειστό Γυμναστήριο έγιναν ριζικές αλλαγές με μοναδικό στόχο την συμβολή του ΠΕΑΚΙ, στην αναβάθμιση των χώρων άθλησης των ομάδων και την ανάπτυξη όλων των αθλημάτων σάλας.

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μεγάλου κύκλου παρεμβάσεων στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λιμνοπούλας έκανε γνωστό πως το παρέδωσε για χρήση στις ομάδες βόλει, χάντμπολ και μπάσκετ της πόλης. Ετσι το Σαββατιάτικο φιλικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ (πρώτο τζάμπολ στις 5μμ) είναι και μια πρώτης τάξεως πρόβα τζενεράλε!

Τέλος, μια μέρα νωρίτερα, την Παρασκευή, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει επίσης σε φιλικό τεστ τον Ηρακλή στο Νέο Κλειστό Ιωαννίνων.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα