ΠΑΟΚ: Έκκληση από τον Θανάση Χατζόπουλο για την στήριξη της ΚΑΕ

ΠΑΟΚ: Έκκληση από τον Θανάση Χατζόπουλο για την στήριξη της ΚΑΕ

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Έκκληση από τον Θανάση Χατζόπουλο για την στήριξη της ΚΑΕ

bet365

Το μήνυμα που έστειλε στη γενική συνέλευση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ο Θανάσης Χατζόπουλος ήταν ξεκάθαρο καθώς δεν μπορεί να σηκώσει μόνος το βάρος των χρεών της εταιρίας.

Στη σημερινή (31/8) γενική συνέλευση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ – όπου παρέστη το 75.7% των μετόχων – κατέστη σαφές ότι ο Θανάσης Χατζόπουλος δεν μπορεί να αναλάβει όλο το βάρος των χρεών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Η γ. σ. αφορούσε το διάστημα χρήσης από1/7/2018 έως και 30/6/2019. Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ… «Στη διάρκεια της ΓΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία οι oικονομικές καταστάσεις 1/7/2018-30/6/2019 μετά των επ’ αυτών εκθέσεων του ΔΣ της ΚAΕ ΠΑΟΚ και του ορκωτού ελεγκτή και η απαλλαγή των μελών του ΔΣ και του ορκωτού ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τη χρήση 30/6/2018-1/7/2019. Εγκρίθηκαν επίσης ομόφωνα η εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού ορκωτού ελεγκτή για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων για τη χρήση 30/6/2019-1/7/2020 και η τροποποίηση του καταστατικού της εταιρίας και εναρμόνισή του με τις διατάξεις του ν.4548/2018 και του ν.2725/99».

Ωστόσο, μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η τοποθέτηση του Θανάση Χατζόπουλου ο οποίος ηγείται και χρηματοδοτεί τη φετινή προσπάθεια της ομάδας, ως μέλος υπηρεσιακής διοίκησης. Για την ακρίβεια στάθηκε στο εύρος των διακανονισμών που απαιτείται να γίνουν στο προσεχές διάστημα ούτως ώστε να μην αντιμετωπίσει η ομάδα πρόβλημα στη συμπλήρωση του φακέλου συμμετοχής στο Πρωτάθλημα. «Δεν θα μπορούσα να αφήσω τον ΠΑΟΚ να καταστραφεί και για αυτό ασχολήθηκα. Έχω βάλει ήδη πολύ χρόνο και χρήματα, για όλα τα θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε και να επιλύσουμε καθημερινά, αλλά ο ΠΑΟΚ χρειάζεται την βοήθεια όλων. Η κατάσταση είναι δύσκολη, χρειάζεται συσπείρωση, χρειάζονται χρήματα και η συμμετοχή όλων των ΠΑΟΚτσήδων και όλων των δυνάμεων της οικογένειας του ΠΑΟΚ», είπε μεταξύ άλλων.

Όπως ανέφερε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην ενημέρωσή της, τοποθετήθηκαν επί των καταστάσεων στην ομάδα και οι κ.κ. Πρέλεβιτς, Πανάκας, Δημ. Παπαδόπουλος, Γαλατσόπουλος και Κανώτας και «αφού συνεχάρησαν τον κ.Χατζόπουλο και τα μέλη της διοίκησης (τον πρόεδρο κ.Καρακούση και τον σύμβουλο κ.Τριλυράκη) που ανέλαβαν την ομάδα σε μία τόσο δύσκολη στιγμή, εξέφρασαν την επιθυμία να στηρίξουν, ο καθένας από την πλευρά του και με όποιο τρόπο μπορούν την νέα αυτή προσπάθεια».
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα