Σκορδίλης: «Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε, είμαστε διψασμένοι»

Σκορδίλης: «Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε, είμαστε διψασμένοι»

Gazzetta team
Σκορδίλης: «Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε, είμαστε διψασμένοι»

bet365

Ο Γάιος Σκορδίλης αναφέρθηκε στη νέα σεζόν και δεν έκρυψε την ανυπομονησία του προκειμένου να ξεκινήσουν τα παιχνίδια.
Ο σέντερ του Περιστερίου winmasters μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου είπε ότι «τα δυο προηγούμενα χρόνια κάναμε την προετοιμασία μας στα Γιάννενα. Αυτή τη σεζόν η ομάδα επέλεξε να μείνει στην Αθήνα για να κάνουμε προπονήσεις. Είναι περίεργα τα πράγματα, λόγω του κορωνοϊού. Όταν δουλεύεις στο δικό σου χώρο και επιστρέφεις στο σπίτι σου και την οικογένεια σου, νομίζω ότι σε βοηθάει στην προετοιμασία».

Όσον αφορά την προετοιμασία του Περιστερίου για τη νέα σεζόν, ο Γάιος Σκορδίλης είπε: «Έχουμε κρατήσει έναν κορμό αθλητών από πέρυσι, κάποια παιδιά που είμαστε χρόνια μαζί και αυτό είναι καλό γιατί θα βοηθήσει τους καινούργιους παίκτες να εγκλιματιστούν πιο εύκολα και να μπουν στην ομάδα και την φιλοσοφία του συνόλου πιο γρήγορα. Όλοι ανυπομονούμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Γιατί πέρυσι τελείωσε σύντομα και άδοξα. Όλοι είναι διψασμένοι, ανυπομονούν να αρχίσουν τα παιχνίδια και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα».

Για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Περιστερίου, δήλωσε: «Το Basketball Champions League δείχνει ότι κάνει βήματα προόδου κάθε χρόνο. Ειδικά φέτος νομίζω αυτό το βήμα είναι πολύ μεγάλο, καθώς ήρθαν στην διοργάνωση ομάδες από το πολύ υψηλό επίπεδο. Ομάδες με ιστορία και πολύ καλές πορείες στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Αναμφίβολα, αυτό κάνει την δουλειά μας πιο δύσκολη. Όμως, εμείς έχουμε θέσει τους στόχους μας σαν ομάδα και θα τους κυνηγήσουμε! Και πέρυσι κάναμε μια καλή πορεία, καταφέραμε να αφήσουμε έξω ομάδες δυνατές με ιστορία στην Ευρώπη, ελπίζω να τα καταφέρουμε και φέτος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα