Άρης: Πρώτη συγκέντρωση με τεστ κορονοϊού

Άρης: Πρώτη συγκέντρωση με τεστ κορονοϊού

Gazzetta team
Άρης: Πρώτη συγκέντρωση με τεστ κορονοϊού

bet365

Διαφορετική σε σχέση με το παρελθόν ήταν η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Άρη ενόψει της επόμενης σεζόν καθώς οι παίκτες υποβλήθηκαν σε τεστ κορονοϊού και παράλληλα έλαβαν κατευθύνσεις από το ιατρικό επιτελείο.

Η πανδημία του κορονοϊού άλλαξε άρδην το πλάνο προετοιμασίας των ομάδων. Στη σημερινή (25/8) πρώτη συγκέντρωση του Άρη ενόψει της επόμενης χρονιάς, βασικός ομιλητής ήταν ο γιατρός της ομάδας, Νίκος Κουκουλιάς, ο οποίος ενημέρωσε τους αθλητές για τους κανόνες που οφείλουν να εφαρμόσουν για την ατομική προστασία τους, αλλά και την αντίστοιχη του συνόλου. Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Άρης… «η φετινή πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του ΑΡΗ ήταν διαφορετική, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Φορώντας τις απαραίτητες μάσκες και τηρώντας τις αποστάσεις, οι παίκτες που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, το τεχνικό επιτελείο, το υπόλοιπο σταφ, το υπαλληλικό προσωπικό της ομάδας και μέλη της διοίκησης της Κ.Α.Ε. υποβλήθηκαν σήμερα (25/08) το απόγευμα στο «Nick Galis Hall» σε τεστ COVID-19 από το Μοριακό Διαγνωστικό Εργαστήριο «Ιστογενετική», υπό την επίβλεψη του γιατρού της ομάδας μας, Νίκου Κουκουλιά.

Όσοι ήταν παρόντες ενημερώθηκαν από τον κ. Κουκουλιά για τους κανόνες, οι οποίοι θα ισχύσουν φέτος, αλλά και για τα νέα δεδομένα που ισχύουν λόγω του κορονοϊού, σύμφωνα και με το υγειονομικό πρωτόκολλο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Οι παίκτες του ΑΡΗ θα ξεκινήσουν από αύριο (26/08) σε γκρουπ τις ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά κι εφόσον όλα τα τεστ COVID-19 είναι αρνητικά, θα μπουν τις επόμενες μέρες στο γήπεδο».

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί με ελλείψεις καθώς με εξαίρεση τον Τζαμάλ Σούλερ ο οποίος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη εβδομάδα, ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει η ημερομηνία άφιξη του Μάριο Τσάλμερς, όπως επίσης και του Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς. Εκτός απροόπτου και οι τρεις παίκτες θα φθάσουν εντός του πρώτου δεκαημέρου του Σεπτέμβρη, το ίδιο ισχύει και για τον Μίλαν Μιλόσεβιτς, εφόσον επικυρωθεί η παραμονή του στην ομάδα.

Στην πρώτη συγκέντρωση του Άρη ήταν παρόντες και οι Δημήτρης Καλαϊτζίδης, Δημήτρης Χαριτόπουλος οι οποίοι θα προπονηθούν με την ομάδα, όπως και ο Κουίντον Ντεκόζι ο οποίος έχει υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους. Παράλληλα, στη διάθεση του Σάββα Καμπερίδης είναι οι παραμένοντες Σαλφτσάκης, Φλιώνης, Βλάσιος, Γεωργάκης όπως και οι Αγραβάνης, Κουζέγλου οι οποίοι αποκτήθηκαν στη διάρκεια του καλοκαιριού.
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα