Ηρακλής: Με μάσκα «Black Lives Matter» ο Τσίλντρες, μέσω Ηγουμενίτσας ο Ντάνιελ

Κάτια Πετροπούλου
Ηρακλής: Με μάσκα «Black Lives Matter» ο Τσίλντρες, μέσω Ηγουμενίτσας ο Ντάνιελ

bet365

Οι άνθρωποι του Ηρακή υποδέχθηκαν τους Εντ Ντάνιελ και Μπράντον Τσίλντρες στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι θα ενσωματωθούν άμεσα στην προετοιμασία, που αρχίζει επισήμως το Σάββατο στο «Ιβανώφειο».

Λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τον κορονοϊό, ο Εντ Ντάνιελ έφτασε ακτοπλοϊκώς από την Ιταλία στην Ηγουμενίτσα και από εκεί στην Θεσσαλονίκη, μαζί με τη σύζυγο του και τον γιο του.

Στις δηλώσεις του, φανέρωσε την χαρά του, που επιστρέφει στην Ελλάδα. «Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω για μια ιστορική ομάδα όπως ο Ηρακλής και ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο. Έχουμε δύσκολη σεζόν όποτε θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να "μιλήσουμε" στο γήπεδο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την άλλη, ο Μπράντον Τσίλντρες έφτασε το μεσημέρι μέσω Μονάχου, με την μάσκα του που έγραφε «Black Lives Matter», να ξεχωρίζει.

«Είναι για μένα κάτι νέο και παράλληλα ελκυστικό, αφού δεν εχω ξαναπαίξει στην Ευρώπη και γνωρίζω ότι είναι διαφορετικό το μπάσκετ εδώ. Η Ελλάδα ειναι μια χώρα που αρέσει σε όλους και γι' αυτό χάρηκα όταν ήρθε η πρόταση από τον Ηρακλή, που έμαθα ότι είναι μια πολύ ιστορική ομάδα της χώρας και με ένθερμους οπαδούς. Ανυπομονώ να τους γνωρίσω, ελπίζω η κατάσταση να μας βοηθήσει, όπως και τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου», δήλωσε σχετικά.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται και ο Μάικ Μουρ στη Θεσσαλονίκη και κατόπιν ο Βαγγέλης Ζιάγκος θα περιμένει, την άλλη εβδομάδα, τους Σκοτ Σαγκς και Ολιβιέρ Χάνλαν, για να έχει πλήρες ρόστερ για την προετοιμασία.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα