ΑΕΚ: Συμφώνησε με Γόντικα, ανανέωσε ο Γιάνκοβιτς!

ΑΕΚ: Συμφώνησε με Γόντικα, ανανέωσε ο Γιάνκοβιτς!

ΑΕΚ: Συμφώνησε με Γόντικα, ανανέωσε ο Γιάνκοβιτς!

bet365

Ο Κωστής Γόντικας έμεινε ελεύθερος από το Περιστέρι και έχει έρθει σε συμφωνία με την ΑΕΚ. Ανανέωσε κι ο Γιάνκοβιτς.

Στην ΑΕΚ ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν έχει πάρει... φωτιά και ήδη έχουν ανακοινωθεί οι αποκτήσεις των Γιανίκ Μορέιρα - Ματ Λοτζέσκι και οι ανανεώσεις των Μάρκους Σλότερ - Κιθ Λάνγκφορντ, με του Γιόνας Ματσιούλις να ακολουθεί.

Μεταξύ άλλων περιπτώσεων, τους «κιτρινόμαυρους» απασχόλησε και αυτή του Κωστή Γόντικα, με τον οποίο ήρθαν σε συμφωνία. Ο 26χρονος σέντερ έμεινε ελεύθερος από το Περιστέρι Winmasters και θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα τη νέα σεζόν.

Η «Βασίλισσα» έχει ήδη στη θέση του τους Μορέιρα - Σλότερ, ενώ ο Δημήτρης Μαυροειδής θα αγωνιστεί σίγουρα στο Final 8 του BCL (30/09-04/10), χωρίς να είναι ακόμα οριστική η απόφαση για τη συνέχιση ή το τέλος της καριέρας του έπειτα.

Γι' αυτό κι έγινε η προσθήκη του Γόντικα, ενός παίκτη με πολλές προοπτικές, που παλαιότερα αγωνίστηκε σε Παναθηναϊκό, Απόλλωνα Πάτρας και Ήφαιστο Λήμνου, ενώ πέρυσι είχε κατά μέσο όρο 3.2 πόντους και 1.4 ριμπάουντ.

Ανανέωσε και ο Γιάνκοβιτς

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς ήταν ένας από τους παίκτες που οι «κιτρινόμαυροι» ήθελαν να κρατήσουν και τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ και ο παίκτης ήθελε να συνεχίσει στα κιτρινόμαυρα, όπως σας είχε ενημερώσει το gazzetta.gr από τις 27/05.

Άλλωστε, πέρυσι έδειξε πόσα πολλά μπορεί να προσφέρει σε μικρό διάστημα, παρά τον τραυματισμό του, που τον άφησε εκτός για περίπου δύο μήνες.

Η ανανέωση ήταν αναμενόμενη και πλέον οριστική, αφού η ΑΕΚ επέκτεινε το συμβόλαιό του για την σεζόν 2020-21, με οψιόν για το 2021-22.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα