AEK: Ανανέωσε ο Λάνγκφορντ μέχρι το 2022! (pic)

AEK: Ανανέωσε ο Λάνγκφορντ μέχρι το 2022! (pic)

AEK: Ανανέωσε ο Λάνγκφορντ μέχρι το 2022! (pic)

bet365

Παίκτης της ΑΕΚ μέχρι το 2022 είναι και επίσημα ο Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος υπέγραψε για 1+1 χρόνια!

Το gazzetta.gr σας είχε προϊδεάσει για την επέκταση συνεργασίας των δύο πλευρών από τις 27/05, αφού επιθυμούσαν αμφότερες να πορευτούν μαζί και την νέα σεζόν.

Η επέκταση συμβολαίου του Κιθ Λάνγκφορντ για δύο χρόνια (1+1) έγινε πλέον κι επίσημη, με την ΑΕΚ να ανακοινώνει τα ευχάριστα νέα.

Έτσι, η «Βασίλισσα» κράτησε στο ρόστερ τον κορυφαίο σκόρερ της, θέλοντας να την οδηγήσει στην κατάκτηση του BCL που είναι ο πρώτος στόχος στο ξεκίνημα της σεζόν.

Στο Βasketball Champions League, ο Αμερικανός γκαρντ είχε κατά μέσο όρο 19.5 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ ανά ματς.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για την ανανέωση του Κιθ Λάνγκφορντ μέχρι το 2022

«Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι ο Κιθ Λάνγκφορντ (36 χρ., 1μ.93) υπέγραψε σήμερα (31/07) την ανανέωση του συμβολαίου του με τη "Βασίλισσα".

Το συμβόλαιο του Αμερικανού αρχισκόρερ θα έχει διάρκεια 2 ετών (1+1), ήτοι έως το καλοκαίρι του 2021, με οψιόν ανανέωσης έως το Καλοκαίρι του 2022».

@aekbc

AEK BC and Keith Langford have agreed a contract extension for another two seasons (1+1) ##AEKBC ##KeithLangford ##FollowTheQueen

Zorbas the Greek - Paraskévas GREKIS

Διαβάστε ακόμα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα