Λάνγκφορντ διετίας στην ΑΕΚ!

Λάνγκφορντ διετίας στην ΑΕΚ!

Λάνγκφορντ διετίας στην ΑΕΚ!

bet365

Ο Κιθ Λάνγκφορντ αναμένεται να επεκτείνει τη συνεργασία του με την ΑΕΚ υπογράφοντας νέο συμβόλαιο για τα επόμενα 1+1 χρόνια κι έτσι δεν αποκλείεται να κλείσει την καριέρα του στην «Ένωση»!

Έπειτα από την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μάρκους Σλότερ για ακόμα έναν χρόνο, η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει στις τάξεις της και τον Κιθ Λάνγκφορντ. Συγκεκριμένα, οι Κυπελλούχοι Ελλάδας προσφέρουν συμβόλαιο για τα επόμενα 1+1 χρόνια στον Αμερικανό σκόρερ, ο οποίος είχε καθοριστική συμβολή στην εφετινή πορεία της «Ένωσης».

Όπως είχε ενημερώσει το gazzetta.gr από τις 27/5, υπήρχε θέληση από την πλευρά του Λάνγκφορντ να φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα κι έτσι δεν αποκλείεται να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, με δεδομένο ότι κατά καιρούς έχει αναφέρει πως έχει ακόμα 1-2 καλά χρόνια μπάσκετ.

Φέτος μέτρησε 19.2 πόντους, 3.1 ριμπάουντ, 2.5 ασίστ σε 18 συμμετοχές στην Basket League και 19.5 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ στο Basketball Champions League, αποτελώντας σημείο αναφοράς στο παιχνίδι της ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα