Basket League: Τζάμπολ στις 10/10, ένας υποβιβασμός και δύο άνοδοι το 2021-22

Basket League: Τζάμπολ στις 10/10, ένας υποβιβασμός και δύο άνοδοι το 2021-22

bet365

Στην σύσκεψη του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ της Πέμπτης (30/07) αποφασίστηκε η ημερομηνία για το τζάμπολ της σεζόν 2020-21, αλλά και τι θα γίνει με το τέλος αυτής.

Μπορεί ακόμα να μην γνωρίζει κανείς πόσες ομάδες θα συμμετέχουν οριστικά στο ελληνικό πρωτάθλημα της σεζόν που έρχεται (ήδη έχουν αποχωρήσει Ρέθυμνο και Ήφαιστος, ενώ ο Διαγόρας Δρυοπιδέων έδωσε τη θέση του στον Ιωνικό Νικαίας), ωστόσο οι εκπρόσωποι των ομάδων συμφώνησαν για το τζάμπολ και τι θα γίνει με υποβιβασμούς και ανόδους στο τέλος της χρονιάς.

Στη σύσκεψη της Πέμπτης (30/07), λοιπόν, αποφάσισαν πως για τη σεζόν 2020-21 το τζάμπολ θα γίνει το Σάββατο 10 Οκτωβρίου. Δηλαδή, οκτώ ημέρες μετά την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στην Euroleague και τρεις-τέσσερις πριν ΑΕΚ και Περιστέρι (και πιθανώς κι ο Ηρακλής, αν προκριθεί από τα προκριματικά στους ομίλους) αρχίσουν τις «μάχες» τους στο Basketball Champions League.

Αξίζει, πάντως να σημειωθεί πως οι «κιτρινόμαυροι» θα ειναι ήδη «ζεστοί» κι απο τη συμμετοχή τους στο Final 8 της ευρωπαϊκής διοργάνωσης της FIBA, του οποίου η πόλη που θα το φιλοξενήσει παραμένει ακόμα άγνωστη.

Επίσης, στο τέλος της σεζόν θα υποβιβαστεί μία ομάδα και τη σεζόν 2021-22 θα ανέβουν δύο από την Α2 Κατηγορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα