Σούπερ Καπ με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Περιστέρι και Προμηθέα τον Σεπτέμβριο!

Σούπερ Καπ με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Περιστέρι και Προμηθέα τον Σεπτέμβριο!

bet365

Στη σύσκεψη του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ της Πέμπτης (30/07) αποφασίστηκε η διοργάνωση ενός Σούπερ Καπ, για να... ζεσταθεί και το φίλαθλο κοινό, μετά από μήνες αγωνιστικής απραξίας στην Ελλάδα.

Ο κορονοϊός έφερε αλλαγές στην καθημερινή μας ζωή, ενώ έβαλε «φρένο» ή διέκοψε οριστικά πολλές αθλητικές δραστηριότητες.

Μετά από τόσους μήνες χωρίς αγωνιστική δράση στο μπάσκετ, οι άνθρωποί του θέλησαν να κάνουν κάτι, για να «ζεσταθεί» το κοινό, λίγο πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Γι' αυτό, οι εκπρόσωποι των ομάδων της Basket League συμφώνησαν στη σύσκεψη του ΕΣΑΚΕ που έγινε την Πέμπτη (30/07) να διοργανώσουν ένα Σούπερ Καπ, στο οποίο θα συμμετέχουν οι ομάδες που ήταν στην τετράδα, όταν διεκόπη το πρωτάθλημα. Δηλαδή, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, το Περιστέρι Winmasters και ο Προμηθέας.

Η διοργάνωση είναι προγραμματισμένη για τις 23 και 24 Σεπτεμβρίου (Τετάρτη και Πέμπτη) στο ΟΑΚΑ και στόχος είναι να καθιερωθεί μελλοντικά αυτός ο νέος θεσμός, που θα έχει χαρακτήρα γιορτής και παράλληλες δράσεις.

Τα ζευγάρια είναι πιθανό να είναι τα Παναθηναϊκός - Προμηθέας και ΑΕΚ - Περιστέρι, δηλαδή 1-4 και 2-3, με τους νικητές να προκρίνονται στον τελικό, για να διεκδικήσουν το νέο αυτό τρόπαιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα