Μέξας: «Μπορούμε να προσφέρουμε κίνητρο και ρόλο στον Κακλαμανάκη»

Μέξας: «Μπορούμε να προσφέρουμε κίνητρο και ρόλο στον Κακλαμανάκη»

Gazzetta team
Μέξας: «Μπορούμε να προσφέρουμε κίνητρο και ρόλο στον Κακλαμανάκη»

bet365

Ο Κώστας Μέξας μίλησε για το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ, τον Δημήτρη Κακλαμανάκη, αλλά και το τι μπορούν να πάρουν οι δύο πλευρές από την συνεργασία τους.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και είπε αρχικά: «Ο Δημήτρης έδειξε την ποιότητά του στα χρόνια που αγωνίστηκε στο Λαύριο, όπου αναδείχθηκε και πιο βελτιωμένος παίκτης του πρωταθλήματος και έκανε πέρυσι ένα πολύ σημαντικό βήμα με την μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Δεν ξέρω για ποιον λόγο δεν πήγαν τα πράγματα όπως θα ήθελε, αλλά θεωρώ ότι εμείς μπορούμε να του προσφέρουμε το κίνητρο και το ρόλο, για να αποδείξει ότι ανήκει σε ένα υψηλότερο επίπεδο στο ελληνικό μπάσκετ».

Στη συνέχεια, ο Κώστας Μέξας πρόσθεσε: «Ο Κακλαμανάκης έχει εμπειρία και παραστάσεις από την Α1, έχει ικανότητα και στο επιθετικό και στο αμυντικό κομμάτι, μπορεί να κάνει συγκεκριμένα πράγματα, τα οποία περιμένουμε κι εμείς από την παρουσία του στην ομάδα μας. Θέλουμε να βοηθήσουμε και εμείς το Δημήτρη να δείξει αυτά που αξίζει, αλλά και εμείς να πάρουμε, μέσα από την ομαδική δουλειά, ό,τι καλύτερο μπορούμε και αυτό που μπορεί να μας δώσει, ένα πολύ σκληρό παιδί, που δεν φοβάται να βάλει το κορμί του στη μάχη, παίζει για την ομάδα και έχει κίνητρο. Κι αυτά είναι στοιχεία που μας ενδιαφέρουν πολύ για τους παίκτες μας. Θέλουμε να έχουμε ισορροπία και στις δύο πλευρές του παρκέ και παιδιά με πολύ μεγάλο κίνητρο. Είναι από τα κυρίαρχα στοιχεία στην στελέχωση του ρόστερ και μέχρι τώρα μπορώ να πω ότι είμαστε ικανοποιημένοι σε αυτό τον τομέα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα