Ηρακλής: Μυκονιάτης και Γκαϊτατζής οι συνεργάτες του Ζιάγκου

Gazzetta team
Ηρακλής: Μυκονιάτης και Γκαϊτατζής οι συνεργάτες του Ζιάγκου

bet365

Η ΚΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε την πρόσληψη των Σταύρου Μυκονιάτη, Πέτρου Γκαϊτατζή οι οποίοι θα είναι οι δύο συνεργάτες του Βαγγέλη Ζιάγκου στο τεχνικό τιμ.

Οι συμφωνίες με τους δύο προπονητές προϋπήρχαν και η ΚΑΕ Ηρακλής έδωσε επίσημο χαρακτήρα με την ανακοίνωση της πρόσληψής τους. Αρχικά ανακοίνωσε την πρόσληψη του Σταύρου Μυκονιάτη τονίζοντας ότι… «ο Σταύρος Μυκονιάτης γεννήθηκε στις 18 Αυγούστου 1971 στην Νίκαια του Πειραιά. Τα πρώτα μπασκετικά βήματά του, ως παίκτης, τα πραγματοποίησε στον Ιωνικό Νικαίας. Μετέπειτα, αγωνίστηκε στην Χαλκίδα και στον Αστέρα Εξαρχείων. Ως προπονητής, ξεκίνησε από τον Ιωνικό. Συνέχισε στον Παπάγου, στον Πορφύρα και στην Παλατιανής, πριν προχωρήσει στους Ρέθυμνο Cretan Kings, την σεζόν 2005/06 (Α2). Στο τέλος εκείνης της χρονιάς αποχώρησε, επιστρέφοντας σε Πορφύρα και Παπάγου.

Τη σεζόν 2008/09, επέστρεψε και «ρίζωσε» στο Ρέθυμνο, αναλαμβάνοντας ρόλο βοηθού προπονητή, ενώ για ένα τρίμηνο εκείνης της σεζόν, οδήγησε την ομάδα του από την θέση του α΄προπονητή, κάτι που επαναλήφθηκε το 2010. Αποχώρησε με την λήξη αυτής της σεζόν και πλέον θα συνεχίσει στον ΗΡΑΚΛΗ...».

Ο Πέτρος Γκαϊτατζής πέρυσι ήταν στην τεχνική ηγεσία του Ανατόλια. Η ΚΑΕ Ηρακλής σημείωσε στην ανακοίνωσή της ότι… «ο Πέτρος Γκαϊτατζής γεννήθηκε στο Ράιτλονγκεν της Γερμανίας στις 20 Απριλίου του 1976. Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση, μιλάει Αγγλικά και είναι καθηγητής στο Αριστοτέλειο Κολέγιο Θεσσαλονίκης, με το οποίο κατέκτησε το σχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ το 2010.

Ο Κόουτς ξεκίνησε από την Ακαδημία του ΠΑΟΔ το 1996 και συνέχισε στον Αχιλλέα Τριανδρίας, στη ΧΑΝΘ ως το 2004, όπου ήταν ασίσταντ στη Γ Εθνική Κατηγορία. Συνέχισε στη ΧΑΝΘ, όπου ήταν προπονητής στις ομάδες Παίδων και Εφήβων και ασίσταντ στην Ανδρική ομάδα στην Γ Εθνική, και το 2015 πήγε στο Ανατόλια, ενώ ήταν και υπεύθυνος της Ακαδημίας του Αγίου Παύλου. Με την ομάδα του Κολεγίου είχε πολύ καλή πορεία και κατέκτησε την άνοδο στην Α2 Κατηγορία πέρσι, ενώ φέτος το οδήγησε στην ίδια κατηγορία με καλές εμφανίσεις. Από σήμερα είναι μέλος του τεχνικού team του ΗΡΑΚΛΗ».
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα