Μάρκους Σλότερ: Αποκάλυψε ότι απέρριψε τον Παναθηναϊκό λόγω Ιβάνοβιτς (pic & vid)

Gazzetta team
Μάρκους Σλότερ: Αποκάλυψε ότι απέρριψε τον Παναθηναϊκό λόγω Ιβάνοβιτς (pic & vid)

bet365

Έναν προπονητή θέλει να αποφύγει στην καριέρα του ο Μάρκους Σλότερ και αυτός είναι ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς!

Γι' αυτό το λόγο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο «EuroSteppin Podcast», απέρριψε πρόταση του Παναθηναϊκού το 2014, όταν και ήταν στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως δήλωσε αρχικά ο Μάρκους Σλότερ, χωρίς να πει το όνομα του προπονητή «Έχω ακούσει πολλές ιστορίες κι υπάρχει ένας προπονητής που προσπαθώ πάντα να αποφύγω», αναφέροντας πως είναι... Σέρβος.

Και συνέχισε: «Όχι, δεν είναι ο Ομπράντοβιτς. Είναι καλός προπονητής. Αυτός που λέω είναι φημισμένος στην Βιτόρια. Ακόμα είναι στην Ισπανία. Θυμάμαι που ήταν στον Παναθηναϊκό και είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε "θέλω να έρθεις, να βοηθήσεις την ομάδα". Τού είπα πως εκτιμάω την πρότασή του, ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, αλλά δεν μπορώ να έρθω. Την προηγούμενη χρονιά, κάποιοι παίκτες, κάποιοι ψηλοί έπαιξαν για εκείνον και τους έβαζε να τρέχουν στα σκαλιά του γηπέδου πάνω - κάτω, τους έκανε τρεις φορές την ημέρα προπόνηση. Αυτό ήταν πολύ για μένα, οπότε πάντα προσπαθούσα να τον αποφύγω. Είναι καλός προπονητής, απλά δεν είναι για μένα αυτό το στυλ».

Μετά από... πιέσεις που δέχθηκε ο σέντερ της ΑΕΚ, αποκάλυψε πως αυτός ήταν ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Δείτε το στιγμιότυπο από το 43:00 και μετά

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα