Οριστική συμφωνία ΑΣ Άρης-Γουλιέλμου για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ

Οριστική συμφωνία ΑΣ Άρης-Γουλιέλμου για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ

Οριστική συμφωνία ΑΣ Άρης-Γουλιέλμου για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ

bet365

Ο κύκλος του Δημήτρη Γουλιέλμου στην ιδιοκτησία της ΚΑΕ Άρης αναμένεται να κλείσει και τυπικά στις επόμενες ώρες καθώς υπάρχει προφορική συμφωνία για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών σε 18 φυσικά πρόσωπα και απομένει να υπογραφεί το σχετικό συμφωνητικό.

Στην πραγματικότητα, ο Δημήτρης Γουλιέλμος αποτελεί παρελθόν από την ΚΑΕ Άρης από τις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη όταν παρέδωσε τη διοίκηση της ΚΑΕ Άρης και σχηματίστηκε προσωρινή σχήμα, διορισμένο από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης. Εκ τότε, δεν είχε καμία συμμετοχή είτε στις αποφάσεις της εταιρίας είτε στη χρηματοδότηση αυτής. Τότε άρχισαν οι συζητήσεις με τον ΑΣ Άρης για την παραχώρηση του 90% των μετοχών της εταιρίας, είναι αλήθεια ότι στο διάστημα των επαφών υπήρξαν διαφωνίες επί του αριθμού των μεσεγγυούχων στους οποίους τελικώς θα μεταβιβαστεί το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, τελικώς όμως οι δύο πλευρές βρήκαν σημείο επαφής.

Το διαδικαστικό της υπόθεσης αναμένεται να τακτοποιηθεί μέσα στις επόμενες ώρες με την υπογραφή των εγγράφων μεταβίβασης των μετοχών οι οποίες ουσιαστικά θα περάσουν στον ΑΣ Άρης, τυπικά όμως σε 18 φυσικά πρόσωπα τα οποία έχουν ρόλο μεσεγγυούχων. Η ίδια διαδικασία είχε ακολουθηθεί εξάλλου και στο παρελθόν και επιλέχθηκε ούτως ώστε, στην περίπτωση που προκύψει ενδιαφέρον για την ΚΑΕ Άρης, ο ΑΣ να είναι ο θεσμικός φορέας ο οποίος θα αναλάβει τις επαφές.

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος ανέλαβε την ΚΑΕ Άρης (τυπικά) τον Μάρτιο του 2018 σε μια εποχή όπου οι «κίτρινοι» βρίσκονταν και πάλι σε διοικητική και οικονομική τρικυμία και η περίοδος της δικής του «διακυβέρνησης» ουσιαστικά χωρίζεται σε δύο μέρη. Αρχικά έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην εξασφάλιση της επιβίωσης τη σεζόν 2018-19 όπου και πάλι η ομάδα ήταν σε τραγική κατάσταση, για να ακολουθήσει ένα διάστημα περίπου 18 μηνών όπου δεν κατάφερε να οδηγήσει την εταιρία σε ασφαλή μονοπάτια, για να φτάσουμε στον περασμένο Δεκέμβρη όπου και πάλι βρέθηκε σε τέλμα.
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα