Στο μυαλό του Καμπερίδη, πρώτη επιλογή είναι ο Χάτσερ και όχι ο Μπράουν

Στο μυαλό του Καμπερίδη, πρώτη επιλογή είναι ο Χάτσερ και όχι ο Μπράουν

Στο μυαλό του Καμπερίδη, πρώτη επιλογή είναι ο Χάτσερ και όχι ο Μπράουν

bet365

Αν ο Σάββας Καμπερίδης είχε τη δυνατότητα άμεσων ενεργειών για τη δημιουργία ρόστερ, ο Ουίλιαμ Χάτσερ θα ήταν μία από τις βασικές επιλογές του. Σε αυτές δεν βρίσκεται ο Κεν Μπράουν.

Την περασμένη εβδομάδα, στην Αθήνα, ο προπονητής του Άρη συναντήθηκε με τον Κεν Μπράουν κατόπιν σχετικής επιθυμίας του ίδιου του αθλητή. Είναι προφανές ότι ο βραχύσωμος Αμερικανός γκαρντ θα ήθελε να παραμείνει στην ομάδα και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, αλλά στις σκέψεις του Σάββα Καμπερίδη δεν είναι βασική επιλογή. Καταρχήν, αυτή τη στιγμή δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τα δεδομένα υπό τα οποία θα δημιουργηθεί η ομάδα της επόμενης χρονιάς. Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί άρση της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών, τότε οι «κίτρινοι» θα υποχρεωθούν να ψωνίσουν μέσα από μια δεξαμενή παικτών των οποίων οι μπλε κάρτες είναι στην Ελλάδα πριν την 3η μέρα του Δεκέμβρη όπου αναβίωσε το ban του Άρη.

Η αλήθεια είναι όμως ότι στην περίπτωση του Κεν Μπράουν υπάρχουν κι άλλα πράγματα που οφείλει να συνυπολογίσει, όπως για παράδειγμα η συμπεριφορά του παίκτη πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Αλεξάνδρειο. Την ξαφνική φυγή του αλλά και οι διαπραγματεύσεις που ακολούθησαν με απώτερο σκοπό την επιστροφή του. Αν ο Σάββας Καμπερίδης λειτουργούσε βάσει των προπονητικών αρχών του, ο Αμερικανός θα είχε χάσει τη θέση του στην ομάδα. Ήταν όμως υποχρεωμένος να βάλει σε δεύτερη μοίρα τις προσωπικές απόψεις του και να προτάξει το συμφέρον της ομάδας. Έτσι, με τη σύμφωνη γνώμη όλων, δέχθηκε τη «συγνώμη» του και ο παίκτης γύρισε πίσω. Σαφέστατα όμως, επρόκειτο για ένα περιστατικό το οποίο δεν έφυγε από το μυαλό του.

Στο ενδεχόμενο διατήρησης της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών, η επιλογή του Σάββα Καμπερίδη για τη θέση του βασικού γκαρντ είναι ο Ουίλιαμ Χάτσερ. Φέτος ο Αμερικανός αγωνίστηκε στο Περιστέρι έχοντας 10.4 πόντους και 3.5 ασίστ κατά μέσο όρο, γνωρίζει γενικώς το ελληνικό Πρωτάθλημα μέσα από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ σε τρεις διαφορετικές χρονικές περιόδους. Μένει να φανεί αν μπορεί να υπάρξει ουσιαστική συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών και κυρίως, αν ο Άρης μπορεί να ανταποκριθεί στο κασέ του παίκτη.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα