Στη Λήμνο ο Μπούμπουρας, κρίσιμες επαφές για το μέλλον του Ήφαιστου

Gazzetta team
Στη Λήμνο ο Μπούμπουρας, κρίσιμες επαφές για το μέλλον του Ήφαιστου

bet365

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ήφαιστος, Σπύρος Μπούμπουρας βρίσκεται στη Λήμνο και θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο του νησιού, Δημήτρη Μαρινάκη.

Ο Ήφαιστος Λήμνου κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο με την αγωνιστική του παρουσία όσο και με αυτή μακριά από τα παρκέ και πλέον το ζήτημα έχει να κάνει με το μέλλον της ομάδας και τη στήριξη από τους επιχειρηματίες της περιοχής.

Ο κ. Μαρινάκης θα ενημερώσει τον Σπύρο Μπούμπουρα αν τελικά βρέθηκαν επιχειρηματίες από τη Λήμνο ώστε να συνεισφέρουν χορηγικά στην ομάδα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Από τον Ήφαιστο περιμένουν τις ανταποδοτικές χορηγίες, όπως συμβαίνει σε όλες τις ομάδες της περιφέρειας και υποστήριξη από τους μεγάλους επιχειρηματίες του νησιού.

Για το αποτέλεσμα αυτών των επαφών ο Σπύρος Μπούμπουρας θα ενημερώσει αναλυτικά τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παντελή Μπούμπουρα ο οποίος στις 14 Ιουνίου θα βρεθεί στη Λήμνο.

Μέχρι τα μέσα Ιουνίου να ανακοινωθούν οι αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα