Ο Κεν Μπράουν ζήτησε να μάθει αν είναι στο πλάνο του Άρη

Ο Κεν Μπράουν ζήτησε να μάθει αν είναι στο πλάνο του Άρη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Κεν Μπράουν ζήτησε να μάθει αν είναι στο πλάνο του Άρη

bet365

Συνάντηση με τον Κεν Μπράουν θα έχει αύριο (4/6) στην Αθήνα ο Σάββας Καμπερίδης καθώς ο Αμερικανός δήλωσε την επιθυμία παραμονής του στον Άρη.

Ο προπονητής του Άρη προγραμμάτισε μια σειρά συναντήσεων στην Αθήνα καθώς θέλει να συζητήσει από κοντά συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών οι οποίοι βρίσκονται στο αγωνιστικό πλάνο του. Πρόκειται περισσότερο για Έλληνες παίκτες καθώς σε ότι αφορά τους ξένους, αυτή τη στιγμή τα πάντα βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Ο Κεν Μπράουν ήδη βρίσκεται στην Αθήνα λόγω προσωπικών υποθέσεων και σε επικοινωνία που είχε με τον Σάββα Καμπερίδη προγραμματίστηκε δια ζώσης επαφή ούτως ώστε να συζητηθεί το ενδεχόμενο παραμονής του στην ομάδα.

Η αλήθεια είναι ότι, στη διάρκεια της χρονιάς, η περίπτωση του 30χρονου βραχύσωμου γκαρντ έβαλε σε σοβαρές σκέψεις τον Σάββα Καμπερίδη. Από τη μία πλευρά δεν αμφισβητείται το αγωνιστικό ταλέντο του καθώς είναι παίκτης ο οποίος μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες ενός αγώνα και από την άλλη, δύσκολα μπαίνει σε «καλούπι». Κυρίως όμως, δεν έχει διαγραφεί από τη μνήμη κανενός η συμπεριφορά του Μπράουν πριν τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ανεξαρτήτως των όποιων παραπόνων είχε ο αθλητής από τη διαχείρισή του, η απόφαση ξαφνικής αποχώρησης από την ομάδα, ανέδειξε την κακή νοοτροπία του. Παρά τη σοβαρότητα του παραπτώματος του Μπράουν λόγω της βαθμολογικής κρισιμότητας των αγώνων που ακολουθούσαν αλλά και μετά από παραινέσεις συγκεκριμένων συμπαικτών του, οι «κίτρινοι» του έδωσαν συγχωροχάρτι, δίχως αυτό να σημαίνει ότι ξέχασαν εκείνη τη συμπεριφορά.

Ένα ακόμη δεδομένο, πριν τη συνάντηση των δύο ανδρών, είναι ότι αυτή τη στιγμή ο Σάββας Καμπερίδης δεν γνωρίζει υπό ποια δεδομένα θα κληθεί να δημιουργήσει την ομάδα της επόμενης χρονιάς. Προφανώς το πιθανότερο είναι να υποχρεωθεί να φτιάξει ομάδα υπό το καθεστώς της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών που έχει επιβάλει το BAT λόγω οφειλών σε επτά πρώην αθλητές της ομάδας. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι οι «κίτρινοι» θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν παίκτες μέσα από μια μικρή δεξαμενή, οπότε δεν υπάρχει η δυνατότητα αποκλεισμού καθενός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα