Μάσα Φασούλα: «Άδικο και καταστροφικό για το μπάσκετ γυναικών, παραιτούμαι»

Gazzetta team
Μάσα Φασούλα: «Άδικο και καταστροφικό για το μπάσκετ γυναικών, παραιτούμαι»

bet365

Η Μάσα Φασούλα δαχωρίζει τη θέση της από τις αποφάσεις που πήρε η Επιτροπή της ΕΟΚ για τις αναδιαρθρώσεις των εθνικών κατηγοριών και είναι έτοιμη να δηλώσει την παραίτησή της.

Η Μάσα Φασούλα είναι μέλος της Επιτροπής πρωταθλημάτων γυναικών στην ΕΟΚ, ωστόσο μέσα από τοποθέτησή της στο facebook, ανέφερε πως διαχωρίζει τη θέση της από την δεκτή εισήγηση που έγινε για την αναδιάρθρωση των εθνικών κατηγοριών στο μπάσκετ γυναικών.

Μία εισήγηση, που όπως ανέφερε, είναι «άδικη και καταστραοφική για το μπάσκετ γυναικών», ενώ υποστήριξε πως θα δηλώσει την παραίτησή της.

Αναλυτικά έγραψε:

«Με έκπληξη διάβασα ότι η εκτελεστική επιτροπή της ΕΟΚ έκανε δεκτή την εισήγηση της Επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΟΚ για την αναδιάρθρωση των εθνικών κατηγοριών στο μπάσκετ γυναικών.

Ως μέλος της Επιτροπής πρωταθλημάτων της Ομοσπονδίας δεν θα μπορούσα ποτέ να συμφωνήσω με μία εισήγηση εντελώς άδικη και καταστροφική για το μπάσκετ γυναικών, όσον αφορά τις διαδικασίες ανόδου και τους αριθμούς των ομάδων σε όλες τις κατηγορίες.

Ουδέποτε ενημερώθηκα, κλήθηκα και πολύ περισσότερο συμμετείχα στη συγκεκριμένη τελευταία σύσκεψη της Επιτροπής πρωταθλημάτων που ελήφθησαν αυτές οι αποφάσεις. Διαχωρίζω τη θέση με όσα ανακοινώθηκαν από την Ομοσπονδία, που δεν έχουν καμία απολύτως λογική και θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στο μπάσκετ γυναικών.

Και για αυτό το λόγο θα ακολουθήσει η επίσημη παραίτηση μου από την Επιτροπή πρωταθλημάτων».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα