Πρόταση στον Γουλιέλμο για μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ Άρης

Πρόταση στον Γουλιέλμο για μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ Άρης

Gazzetta team
Πρόταση στον Γουλιέλμο για μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ Άρης

bet365

Σήμερα (19/5) πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη μεταξύ των μελών του δ. σ. της ΚΑΕ Άρης με τον Δημήτρη Γουλιέλμο όπου διατυπώθηκε η πρόταση μεταβίβασης των μετοχών και ο ιδιοκτήτης της εταιρίας ζήτησε προθεσμία απάντησης έως και την Παρασκευή (22/5).
Τα μέλη της υπηρεσιακής διοίκησης της ΚΑΕ επιδίωξαν κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της εταιρίας, ωστόσο ο Δημήτρης Γουλιέλμος ενημέρωσε ότι δεν είναι στα σχέδιά του η άμεση επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη. Γι’ αυτόν τον λόγο έγινε σήμερα (19/5) η τηλεδιάσκεψη αλλά και μια ευρεία συζήτηση για την ομάδα. Ως πρόεδρος του ΑΣ Άρης, ο Λευτέρης Αρβανίτης ζήτησε τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών (το 90%) στον ΑΣ με την προοπτική μεταβίβασής του σε εννιά φυσικά πρόσωπα. Ο κ. Γουλιέλμος δεσμεύτηκε να απαντήσει μέχρι την Παρασκευή (22/5), ενώ του επισημάνθηκε ότι πλέον τα χρονικά περιθώρια εξαντλούνται καθώς θα πρέπει να τρέξει ο προγραμματισμός για την επόμενη χρονιά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα