Συζήτηση για την παραμονή Μιλόσεβιτς και οι προϋποθέσεις για τον Ντραγκίτσεβιτς

Συζήτηση για την παραμονή Μιλόσεβιτς και οι προϋποθέσεις για τον Ντραγκίτσεβιτς

Συζήτηση για την παραμονή Μιλόσεβιτς και οι προϋποθέσεις για τον Ντραγκίτσεβιτς

bet365

Στον Άρη θέλουν να κάνουν το αγωνιστικό σχέδιο της επόμενης χρονιάς, προφανώς δεν μπορούν να το πράξουν με ασφάλεια λόγω της ρευστότητας της κατάστασης, υπάρχει όμως πρόθεση για την παραμονή του Μίλαν Μιλόσεβιτς στην ομάδα.

Εντός των επόμενων ημερών προβλέπεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ των μελών της διοίκησης με τον Σάββα Καμπερίδη ούτως ώστε να βάλουν κάτω όλα τα δεδομένα και φυσικά να συζητήσουν για το αγωνιστικό πλάνο της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο 43χρονος προπονητής προσανατολίζεται στη δημιουργία ομάδας στην οποία το ελληνικό στοιχείο θα είναι κυρίαρχο, ενώ δεν έχει αποκλείσει και την περίπτωση του Μίλαν Μιλόσεβιτς ο οποίος αγωνίστηκε φέτος στους «κίτρινους». Για την ακρίβεια, πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε συζήτηση μαζί του και σημειώθηκε στον έμπειρο φόργουορντ ότι είναι στις σκέψεις του τεχνικού επιτελείου.

Πέραν όμως τις επιθυμίας, υπάρχουν και συγκεκριμένες προϋποθέσεις οι οποίες σχετίζονται τόσο με το αγωνιστικό όσο και με το οικονομικό κομμάτι. Σε ότι αφορά το τελευταίο, δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί αλλά και του όγκου των χρεών που έχει να διαχειριστεί η ΚΑΕ, είναι προφανές ότι η τελευταία δεν είναι σε θέση αν εξυπηρετήσει συμβόλαιο 70-75 χιλιάδων ευρώ, πράγμα που σημαίνει ότι μόνο με μείωση αποδοχών θα δημιουργηθούν οι συνθήκες για την παραμονή του παίκτη. Το αγωνιστικό σκέλος σχετίζεται με την ξεκάθαρη πρόθεση του Άρη να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι δηλαδή θέμα συζήτησης το επίπεδο ανταπόκρισης του 35χρονου φόργουορντ σε πλάνο δύο αγώνων την εβδομάδα.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και στην περίπτωση του Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Άρη για την ερχόμενη σεζόν αλλά υπάρχει όρος buy out και για τις δύο πλευρές. Το gazzetta.gr είχε σημειώσει ότι στον Άρη σκέφτονται την παραμονή του Μαυροβούνιου σέντερ με την προϋπόθεση της δραστικής μείωσης των αποδοχών του. Το συμβόλαιο της επόμενης χρονιάς προβλέπει το ποσό των 130.000 ευρώ και είναι ξεκάθαρο ότι οι «κίτρινοι» δεν μπορούν να το σηκώσουν.

Στην περίπτωση του «Ντράγκι», υπάρχει όμως κι ένα ακόμη στοιχείο. Ένας από τους βασικούς λόγους του ερχομού του παίκτη στη Θεσσαλονίκη, τον περασμένο Σεπτέμβριο, ήταν το γεγονός ότι ο Άρης δεν αγωνιζόταν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Προφανώς είναι ζήτημα αντίληψης των δυνατοτήτων του οργανισμού αλλά και του σώματός του, αλλά ο Ντραγκίτσεβιτς δεν θέλει να αγωνιστεί σε ομάδα η οποία ακολουθεί το βαρύ πρόγραμμα των δύο αγώνων την εβδομάδα κι αυτό το στοιχείο σίγουρα θα κατατεθεί στο τραπέζι όταν οι δύο πλευρές θα μπουν σε διαδικασία σοβαρής συζήτησης για το μέλλον της συνεργασίας τους.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα