Πανιώνιος: «Ο Χριστοδουλόπουλος θέλει να δώσει την ομάδα»

Gazzetta team
Πανιώνιος: «Ο Χριστοδουλόπουλος θέλει να δώσει την ομάδα»

bet365

Την επιθυμία που έχει ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος να δώσει την ομάδα «σε κάποιον που είναι Πανιώνιος» αποκάλυψε το μέλος του Ερασιτέχνη, Διονύσης Κοκκινάκης.

Από όταν ανέβηκαν στην πρώτη κατηγορία οι «κυανέρυθροι» δεν λένε να ηρεμήσουν και να βρουν μια σταθερή πορεία. Τα προβλήματά τους, κυρίως οικονομικά, βγαίνουν κάθε φορά προς τα έξω (π.χ. από παίκτες) και γίνονται θέμα προς συζήτηση.

Μετά και από την φετινή κατάσταση στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, που την ανέλαβε από πέρυσι, δείχνει να έχει τάσεις φυγής, σύμφωνα με όσα είπε ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στην ΚΑΕ, Διονύσης Κοκκινάκης, στο «Panionia Nea Radio».

«Είχα τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του και έγινε σε πολύ καλό κλίμα η συνομιλία μας. Θα σας μεταφέρω τα δικά του λόγια», είπε και συνέχισε: «Όταν κλείσει οριστικά η χρονιά, όταν δηλαδή υπάρξει επικύρωση της βαθμολογίας, ο κ. Χριστοδουλόπουλος θα βγει να μιλήσει ο ίδιος.

Από εκεί και πέρα, ο κ. Χριστοδουλόπουλος κλείνει την χρονιά και θέλει να δώσει τον Πανιώνιο σε έναν Πανιώνιο. Αυτό έχει σημασία, είναι πολύ σημαντικό. Εάν, όμως, δεν βρεθεί Πανιώνιος, θα αναγκαστεί να ψάξει τρίτο πρόσωπο και ως εταιρία ακούγεται πολύ λογικό. Εάν δεν βρεθεί και τρίτο πρόσωπο, τότε είναι πιθανό να παραμείνει ο ίδιος με όρους που θα ανακοινώσει ο ίδιος.

Εγώ δεν είμαι εκπρόσωπος της ΚΑΕ για να γνωρίζω τους όρους, είμαι εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στην ΚΑΕ. Η ομάδα, κατά τα λεγόμενα του προέδρου κ. Χριστοδουλόπουλου, έχει τιμή πώλησης "μηδέν", όμως, για να παραχωρήσει τις μετοχές του, έχει 40.000 ευρώ ρυθμισμένες προς ΙΚΑ και Εφορία και 24μηνη ρύθμιση οφειλές. Αυτό σημαίνει 1.400 ευρώ χοντρικά το μήνα.

Βρίσκονται 1.5 -2 μήνες πίσω οι πληρωμές στο προσωπικό (παίκτες κ.ο.κ.) της ομάδας, ένα ποσό 40.000 ευρώ δηλαδή. Και οφειλές προς τρίτους 15.000 ευρώ. Η τιμή δηλαδή για έναν Πανιώνιο που αγαπάει και μπορεί να πάρει την ομάδα είναι 95.000 ευρώ. Για να φύγει ο κ. Χριστοδουλόπουλος θα πρέπει να δωθούν αυτά τα χρήματα. Θα τα ανακοινώσει βέβαια και ο ίδιος. Η τιμή, όμως επίσημα σας είπα, είναι η παραπάνω».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα