Ντουρέν: «Αστεία η συμπεριφορά του Πανιωνίου, στην Ελλάδα δεν πληρώνουν στην ώρα τους»!

Gazzetta team
Ντουρέν: «Αστεία η συμπεριφορά του Πανιωνίου, στην Ελλάδα δεν πληρώνουν στην ώρα τους»!

bet365

Ο Ταϊρίκ Ντουρέν πήρε τη… σκυτάλη από τους υπόλοιπους ξένους του Πανιωνίου και εξαπέλυσε επίθεση στον «Ιστορικό» για τη στάση του και την αφερεγγυότητα του.

Μετά τους Άντονι Λι, Μπράντον Μπάουμαν, Ντέιβιντ Σουίτνι και ΝτιΆντρε Λίγκινς, ο Ταϊρίκ Ντουρέν ήταν ο επόμενος που κατηγόρησε τον Πανιώνιο για καθυστέρηση πληρωμών, ενώ αναφέρθηκε στην ελληνική Α1 με διόλου κολακευτικά σχόλια.

«Έφυγα πριν την αναβολή των αγώνων επειδή άργησαν 20 μέρες να με πληρώσουν και αυτό συνέβη για δεύτερη φορά. Μου έλεγαν για τρεις συνεχόμενες μέρες πως θα πληρωθώ, αλλά λεφτά δεν είδα. Δεν μου είπαν ποτέ τους λόγους.

Όταν αποφάσισα να φύγω, μου είπαν να τιμήσω το συμβόλαιό μου. Ήταν αστείο να μου πουν κάτι τέτοιο, όταν είχαν αργήσει είκοσι μέρες να με πληρώσουν. Όλοι οι παίκτες είχαμε τις ίδιες σκέψεις για την διοίκηση. Ήταν εντελώς ανοργάνωτα. Δεν σήκωναν τηλέφωνα ή δεν απαντούσαν στα μηνύματα όταν τους χρειαζόμουν. Στο τέλος νευρίασα τόσο πολύ, ώστε να κλείσω μόνος μου εισιτήρια και να επιστρέψω στις ΗΠΑ».

Όσον αφορά το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, ανέφερε: «Η Basket League είναι εξαιρετική για μπάσκετ. Υπάρχει ανταγωνισμός, κάθε ματς είναι μία μάχη. Οι περισσότερες ομάδες όμως δεν πληρώνουν στην ώρα που πρέπει. Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα αυτό. Πρέπει να τηρείς την συμφωνία. Αν δεν έχεις χρήματα, μην έχεις ομάδα. Πώς μπορείς να περιμένεις πράγματα από τους παίκτες όταν δεν τους πληρώνεις; Είναι αστείο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα