Κουταλιανός: «Να φανούμε έξυπνοι για να μην μπλέξουμε σε σενάρια»

Gazzetta team
Κουταλιανός: «Να φανούμε έξυπνοι για να μην μπλέξουμε σε σενάρια»

bet365

Ο Μιχάλης Κουταλιανός μιλώντας για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ υπογράμμισε ότι τίποτε δεν εξαρτώταν από τα δικά τους χέρια και υποστήριξε ότι από εδώ και στο εξής ο Ιωνικός θα πρέπει να φανεί έξυπνος για να μην μπλέξει.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός του Ιωνικού είπε ότι «δεν χρειάζεται να πούμε πάρα πολλά για το παιχνίδι. Δεν θα εξαρτιόταν από εμάς. Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε πάρα πολύ σοβαρός από το πρώτο δευτερόλεπτο. Εμείς αρκεστήκαμε σε έναν δεύτερο ρόλο. Προσπαθήσαμε όσο αντέξαμε, με τα καλά και τα κακά που δείξαμε. Συνεχίζουμε. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σε εμάς να συνεχίσουμε να προσπαθούμε όλοι μαζί γιατί έρχεται ο μήνας που θα κρίνει τα πάντα. Όλοι προσπαθούν να πετύχουν τους στόχους τους και σίγουρα σημαδεύουν κάποιες άλλες ομάδες στο κυνήγι της παραμονής. Κι εμείς πρέπει να είμαστε έξυπνοι, για να μπορέσουμε να μην εμπλακούμε σε σενάρια. Χρειαζόμαστε κάποιες νίκες, πρέπει να τις κάνουμε και θα τις κάνουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα