Αγγέλου: «Η πίεση που είχαμε βγήκε σε καλό»

Gazzetta team
Αγγέλου: «Η πίεση που είχαμε βγήκε σε καλό»

bet365

Ο Βαγγέλης Αγγέλου υπενθύμισε πως η Λάρισα κατάφερε να ξεπεράσεις τις αδυναμίες της και στάθηκε στη διαχείριση των ξένων παικτών.

Ο προπονητής των Θεσσαλών ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου έπειτα από το 95-90 επί του Κολοσσού:

«Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να κερδίσουμε. Ευχαριστώ τους παίκτες και τον κόσμο γιατί με αυτά που γίνονται γύρω μας και εννοώ τόσο τον κορονοϊο και τον Εθνικό ζήτημα, ήρθε ο κόσμος και απέδειξε πως αυτή η προσπάθεια μετρά.

Αγωνιστικά, έχουμε μια καινούργια ομάδα. Στις θέσεις 4 και 5 έχουμε απειρία. Είναι μια θέση που τα παιδιά δεν ξέρουν την κατηγορία. Πρώτη φορά η ομάδα διαχειρίζεται ξένους παίκτες. Στη διακοπή είχαμε αρκετά προβλήματα και τα λύσαμε με μεγάλη επιτυχία. Συγχαρητήρια και στη διοικητική ομάδα που έλυσε προβλήματα εκτός γηπέδου.

Για το παιχνίδι, ο Νώντας μας επηρέασε με τον τραυματισμό του και ήταν δύσκολο να οργανώσουμε παιχνίδι αμυντικά και επιθετικά. Ο Κολοσσός μετά τις προσθήκες των Λοβ και Γκρίφιν έγινε πολλή καλή ομάδα. Βρήκε τις αδυναμίες μας, προσπαθήσαμε να βρούμε τα σουτ και τα βρήκαμε, χάσαμε βολές. Είχαμε όμως ποσοστό καλό στο τρίποντο. Η πίεση που είχαμε βγήκε σε καλό».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα