Μανωλόπουλος: «Ντροπή για την ομάδα η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου»

Gazzetta team
Μανωλόπουλος: «Ντροπή για την ομάδα η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου»

bet365

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για την εμφάνιση της ομάδας του στο πρώτο μέρος και στάθηκε στη νοοτροπία της στο δεύτερο.

Ο προπονητής του Ήφαιστου υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου ότι… «καταρχήν, συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη. Αν θέλουμε να αναλύσουμε το παιχνίδι, είναι πολύ εύκολο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχαμε καθόλου, στο δεύτερο παλέψαμε αλλά ήταν αργά. Ο Άρης ήταν δυνατός και αποφασισμένος σε αντίθεση με μας. Η εμφάνισή μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν ντροπή για την ομάδα γιατί δεν έχουμε ξαναδείξει τέτοιο πρόσωπο. Εννοείται ότι μας πίεσε ο Άρης αλλά δεν έχουμε ξαναδείξει κάτι τέτοιο. Μιλήσαμε στο ημίχρονο και τα παιδιά μπήκανε αποφασισμένα στο δεύτερο αλλά τέτοια διαφορά δεν ανατρέπεται εύκολα. Κάποια στιγμή μείναμε στους 9-10 πόντους αλλά δεν καταφέραμε να επιστρέψουμε. Δεν μπορέσαμε».

Συμπλήρωσε αναφερόμενος στα επόμενα παιχνίδια. «Καλή συνέχεια στον Άρη, του εύχομαι τα καλύτερα. Εμείς πρέπει να καταλάβουμε ότι έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και παίζουμε με ομάδες οι οποίες καίγονται για τις νίκες και η νοοτροπία μας θα πρέπει να είναι σαν αυτή του δευτέρου ημιχρόνου και όχι του πρώτου».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα