ΑΕΚ: Βίντεο μετά το 45λεπτο με τον Πανιώνιο και προπόνηση την Κυριακή

ΑΕΚ: Βίντεο μετά το 45λεπτο με τον Πανιώνιο και προπόνηση την Κυριακή

Κάτια Πετροπούλου
ΑΕΚ: Βίντεο μετά το 45λεπτο με τον Πανιώνιο και προπόνηση την Κυριακή

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έμεινε δυσαρεστημένος από την εικόνα των παικτών του στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο Su Casa και θέλησε να τους... στρώσει στην δουλειά.

Οι «κιτρινόμαυροι» νίκησαν την ομάδα της Νέας Σμύρνης την 19η αγωνιστική της EKO Basket League, αν και χρειάστηκαν την παράταση για να το κάνουν αυτό. Μάλιστα, δέχθηκαν 95+ πόντους από τον αντίπαλό τους στο πρωτάθλημα, για πρώτη φορά μετά την 5η Ιανουαρίου και το ματς με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Η εικόνα που παρουσίασαν, ειδικά στην άμυνα που είναι το «Α» και το «Ω» της ομάδας, δεν άρεσε καθόλου στον Ηλία Παπαθεοδώρου, ο οποίος έκανε λόγο στη Συνέντευξη Τύπου για την νοοτροπία των παικτών του.

Έτσι, μετά το παιχνίδι στο «Σοφία Μπεφόν» κι ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την γερμανική Βόννη (04/03, 21:30) για τους «16» του Basketball Champions League, ο 44χρονος κόουτς πήρε την κατάσταση στα χέρια του.

Υπό «κανονικές» συνθήκες, οι «κιτρινόμαυροι» θα είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, ωστόσο η αποστολή πήγε αμέσως στο ΟΑΚΑ για βίντεο, ώστε ο κόουτς και οι συνεργάτες του να δείξουν σε όλους τα λάθη τους, ενώ την Κυριακή (01/03) το πρόγραμμα έχει πρωινή προπόνηση.

Αυτή είναι μια τακτική που ακολουθεί ο Παπαθεοδώρου, όταν δεν είναι ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις της ομάδας του, θέλοντας να επαναφέρει την τάξη και την κανονικότητα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα