ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Μέξας: «Να βάλουμε σκληράδα και να έχουμε συγκέντρωση»

Μέξας: «Να βάλουμε σκληράδα και να έχουμε συγκέντρωση»

Μέξας: «Να βάλουμε σκληράδα και να έχουμε συγκέντρωση»

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε για τη Λήμνο ενόψει του αυριανού αγώνα (29/2, 15:30) με τον Ήφαιστο και ο Κώστας Μέξας στάθηκε στην πνευματική προσέγγιση του παιχνιδιού.

Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη διάρκεια της εβδομάδας, ο προπονητής του ΠΑΟΚ υπολογίζει σε όλους τους παίκτες καθώς στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι M.J. Rhett, Σταύρος Σχίζας, Bobby Brown, Θοδωρής Καρράς, Απόλλων Τσόχλας, Γιάννης Χατζηνικόλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Aaron Best, Κωνσταντίνος Ιατρίδης, JaCorey Williams, Shannon Shorter και Ζήσης Σαρικόπουλος.

Με δηλώσεις του στο www.paokbc.gr, ο Κώστας Μέξας αναφέρθηκε στο παιχνίδι αλλά και στις συνθήκες προετοιμασίας της ομάδας του. «Δεδομένων των συνθηκών και των προβλημάτων που είχαμε τις τελευταίες 15 ημέρες, απόλυτα έτοιμοι δεν μπορούμε να είμαστε. Ωστόσο, οι παίκτες που ήταν εδώ όλο αυτό το διάστημα, θεωρώ ότι έκαναν μεγάλη προσπάθεια και δούλεψαν καλά. Είναι όλοι όμως συνειδητοποιημένοι και για τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας του παιχνιδιού που έχουμε μπροστά μας, αλλά και για την κατάσταση που είναι ο σύλλογος αυτή την στιγμή. Και υπό αυτή την έννοια πιστεύω ότι είμαστε όλοι έτοιμοι και αποφασισμένοι για να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και να βοηθήσει ο καθένας από την μεριά του και το ρόλο του, ώστε η ομάδα να πετύχει τον στόχο της».

Ο προπονητής του Δικεφάλου αναφέρθηκε και στο κομμάτι της δύναμης. «Αντιμετωπίζουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, που είναι 5η στο πρωτάθλημα. Ο Ήφαιστος έχει την καλύτερη άμυνα και παίζει πάρα πολύ με επαφές, πολύ δυνατά και ειδικά μέσα στην έδρα της είναι πολύ δυνατή. Θα πρέπει να ανταποκριθούμε σε αυτό το κομμάτι, να βγάλουμε ανάλογη σκληράδα και εμείς και να μείνουμε πολύ συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Με την ποιότητα που έχουμε στην επίθεση και παρά τα προβλήματα των τελευταίων 10 ημερών, να είμαστε ανταγωνιστικοί και στο τέλος να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί και θέλουμε από το παιχνίδι».